בני סכנין ומכבי בני ריינה נפרדו הערב (ראשון) ב-2:2 דרמטי עם שער של מארק קוסטה בתוספת הזמן שחילק את הנקודות בין שתי הקבוצות מהמגזר. העולה החדשה השיגה נקודה קריטית במאבקי ההישרדות שלה עם שלושה משחקים אחרונים ללא הפסד של שני המועדונים בליגה.
שרון מימר סיכם: "לא היינו ראויים להפסיד, הנקודה עשתה צדק. אני שמח על הדרך שהקבוצה שלי עושה, היה משחק קשה נגד קבוצה קשה במגרש קשה. נמשיך לצבור נקודות עד המטרה, זה הדבר היחיד שמעניין אותנו. סכנין עלו בהתלהבות, לצערי נפלנו בפועלת הגנה פחות טובה בפנדל. עדיין, גם אחרי הגול שספגנו שיחקנו, הקבוצה הזאת לא מאבדת תקווה עד הדקה ה-90, זו לא פעם ראשונה שאנחנו מבקיעים בדקות הללו וזה מראה על אופי גדול. היה משחק טוב, והתיקו משקף. גם בתקופה הפחות טובה שלנו אמרתי - יש סיבה לצאת למלחמה. הרגשתי טוב גם כשלא ניצחנו. אני מקווה שנמשיך לעבוד קשה ונשיג נקודות".
לואי חלף: "אני תמיד שמח לעזור לקבוצה שלי, להיכנס ככה ולתת גול זה מאוד מרגש. כולם רצו אלי, עודדו אותי, נתנו לי ביטחון ודחפו אותי קדימה. אנחנו קבוצה טובה מאוד, אני בטוח שנישאר בליגה. אני מקווה שנמשיך ככה".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
קובי רפואה הביע את אכזבתו על איבוד הנקודות: "כמובן שלא הייתי מרוצה, עוד פעם לקבל גול בתוספת הזמן, זו פעם שנייה שזה קורה לנו מולם. אני מאוד מאוכזב, זה כמו הפסד, כל התיקואים האלה הם כמו הפסדים בשבילי. טיפה לחץ, אנחנו לא עומדים בזה. מאכזב מאוד. ב-1:2 היינו צריכים לשמור על זה ולגמור את הסיפור ומעדנו, כמו שאנחנו מועדים כמעט בכל העונה".
"גיא מלמד בין החלוצים הטובים בארץ אם לא הטוב בהם", הוסיף מאמן סכנין. "לפעמים להושיב שחקן אחד שלא נמצא בתקופה טובה זה לא כל כך נורא. זה לא סיפור. הוא חלוץ אדיר. איפה שאאמן ארצה אותו איתי. זה לא עונש".
בירם כיאל הגיב בסיום: "המשחק התחיל בשליטה שלנו, קיבלנו את הגול לקראת סוף המחצית הראשונה, חצי שני חזרנו, היינו טובים, זה מאכזב. היה פנדל שטותי. אין מילים. לא הצלחנו לנצח משחק סופר-חשוב לנו, לקבל בנאיביות כזאת פנדל זה לא מקובל.
על דיא סבע: "זכותו של השחקן להחליט אם הוא רוצה להיות או לא להיות. דיא כוכב כדורגל, שכל אחד יחליט לעצמו".