מכבי תל אביב עושה מאמצים רבים להתחזק לפני סגירת חלון ההעברות ביום רביעי. אחרי החלטתו של דיא סבע להעדיף את מכבי חיפה חרף ההצעה הכספית הטובה יותר שקיבל ממכבי תל אביב, הצהובים פנו לאופציית החיזוק הזר ולוואלה! ספורט נודע כי הם מנהלים מגעים לצירוף אחד משני שחקני אולימפיאקוס: קונרד דה לה פואנטה האמריקני או אגיבו קמארה הגינאי. מדובר בהשאלה עד לסיום העונה, כאשר במקרה של דה לה פואנטה זה יהיה מול מארסיי המחזיקה בכרטיסו.
דה לה פואנטה בן ה-21 הוא שחקן כנף שנולד בפלורידה ועבר בגיל 10 לברצלונה. הוא גדל בלה מאסיה והגיע עד לקבוצת הבוגרים של מועדון הפאר, שם ערך את הופעת הבכורה הרשמית במשחק ליגת האלופות מול דינמו קייב בנובמבר 2020. לאחר מכן שיחק עוד פעם אחת בליגת האלופות והוסיף משחק בגביע המלך, לפני שנמכר ב-3 מיליון יורו למארסיי. בשורות הצרפתים קיבל הזדמנויות רבות, כבש שער אחד (בקונפרנס ליג) ובישל שלושה, אבל באמצע העונה נפצע בברכו ולא חזר. באוגוסט האחרון הושאל לאולימפיאקוס ובמדיה הופיע חמש פעמים. מדובר בכישרון גדול שערך את הבכורה שלו בנבחרת ארצות הברית בגיל 19.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
בניגוד לדה לה פואנטה שהגיע לאולימפיאקוס באוגוסט, קמארה בן ה-21 הספיק לשחק מחצית בישראל מול מכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות. הקשר ההתקפי של נבחרת גינאה (שער אחד ב-17 משחקים) עבר ליוון בקיץ 2021 מקבוצת המילואים של ליל וסיפק עונת בכורה מרשימה, במהלכה כבש חמישה שערים ובישל חמישה נוספים בדרך לזכייה באליפות. העונה מעמדו פחת, בין היתר בשל הצטרפותו של חאמס רודריגס, והוא שיחק רק שש פעמים בליגה. את שערו היחיד העונה הבקיע במוקדמות הליגה האירופית.


