בני סכנין תעמוד היום (רביעי) לדין בעקבות השתלחותו של היו"ר מוחמד אבו יונס בשופט דוד פוקסמן, לאחר ההפסד 1:0 למכבי תל אביב בשבת. במועדון מאמינים כי הם צפויים לספוג עונש כבד, כשגם באיגוד השופטים ביקשו להחמיר עם אבו יונס. החלטת התובע עשויה להיות מושפעת מהדיון שנערך זמן קצר לפני כן בהתאחדות לכדורגל.
יו"ר ההתאחדות אורן חסון התייחס בישיבת ההנהלה לאלימות בכלל ולאלימות כנגד שופטים בפרט, ציין כי לאחרונה חלה החמרה משמעותית והדגיש כי יש לגנות את האלימות ולהבטיח כי תמוגר. חסון ביקש מתובע ההתאחדות לפעול ביד חמורה במיוחד, ובכלל זה הרחקה לצמיתות של בעלי תפקידים ו/או שחקנים שיהיו מעורבים באלימות כלפי שופטים. כמו כן, פנה היו"ר לראש הוועדה למיגור התפרעויות בכדורגל, פרופ' מיגל דויטש, לקיים מפגשים נוספים של הוועדה שיתמקדו באלימות כלפי צוותי השיפוט.
יתרון (2) 65
18:30

בני הרצליה

מכבי רמת גן
(3+)
הרצליה חשבה שיצאה מהמשבר עם ניצחון על ראשל"צ, אך לאחר מכן הפסידה לטרפאני, והיא עדיין מתקשה מאוד לייצר רצף ניצחונות. ר"ג אחרי שני הפסדים למכבי ת"א והעמק והחזקות, והיא כבר הוכיחה השנה שהיא איכותית. כשהליין עם האורחת, שווה ללכת איתה
יתרון (2) 237
21:45

מונטנגרו
(1+)

קרואטיה
הקרואטים הבטיחו את מקומם במונדיאל כך שאין עליהם לחץ, מונטנגרו איבדה סיכוי להעפיל. למרות זאת, המונטנגרים מוכשרים מספיק כדי לאתגר את הקרואטים בבית ולא יפסידו הערב
איגוד השופטים, אגב, פרסם היום את מסקנות הוועדה המקצועית מאירועי אותו משחק בין סכנין למכבי תל אביב, לפיהן צוות ה-VAR ופוקסמן פעלו נכון כאשר פסלו שני שערים לקבוצה של חיים סילבס.
לא מן הנמנע שענישה קשה כלפי בני סכנין תוביל לצעדים מרחיקי לכת מצדו של מוחמד אבו יונס, שכזכור כבר איים בעבר לא אחת לעזוב את המועדון.


