אקס מכבי תל אביב, חואן פאבלו קולינאס, התראיין בספרד וחזר בקצרה לאותה אכזבה ענקית, כשהצהובים שחררו אותו אחרי ההעפלה לליגת האלופות והחתימו במקומו את פרדראג ראיקוביץ'.
חואן פאבלו מציין היום (חמישי) 20 שנה להופעת הבכורה שלו בלה ליגה, אז בגיל 24 ו-20 יום קיבל את המקום בין הקורות של אלאבס במשחק חוץ נגד ויאריאל. לצדו אגב, היו בהרכב גם אגדות כדורגל כאבלרדו ואדריאן איליה.
"זה היה הרגע הכי קשה בקריירה שלו", נכתב על ההחלטה של מכבי תל אביב ושוער העבר עצמו סיפר אמש: "עם הזמן למדתי להבין את הצעד של מכבי. אבל באותם ימים היה לי מאוד קשה לחיות עם זה".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
בסוף אוגוסט 2015 מכבי תל אביב עברה את פ.צ. באזל בדרך לשלב הבתים של ליגת האלופות והשוער הספרדי, אז בן 37, קיבל הודעה שהוא לא ממשיך. חלון ההעברות באירופה עמד להיסגר, הסגלים היו כמעט מלאים והוא נותר בלי קבוצה עד שבינואר הצטרף לנומנסיה.
חואן פאבלו התראיין אז באופן בלעדי לוואלה! ספורט ובין היתר אמר: "החלום שלי היה לשחק בליגת האלופות. בספרד אתה יכול לעשות את זה רק אם אתה שוער בברצלונה, ריאל מדריד, ולנסיה והקבוצות הגדולות הנוספות... אני לא אשקר, הרגשות שלי עכשיו מאוד עזים. אבל אני חייב להיות רגוע ולדעת להוציא את המקסימום מהסיטואציה".
אגב, למרות שג'ורדי קרויף עמד אז בראש המערכת המקצועית, בין השניים לא נותרו משקעים והם שמרו על יחסים חמים. חואן פאבלו פרש ב-2018 ובהמשך קרויף לקח אותו לעבוד תחתיו כמאמן שוערים בנבחרת אקוודור (דבר שלא יצא לפועל בסופו של דבר) ובליגה הסינית. היום הוא משמש כמאמן השוערים של ספורטינג חיחון.
"רציתי להכיר מדינות ותרבויות חדשות, ללמוד שפות", סיפר חואן פאבלו על נדודיו לישראל, קפריסין, סין ואקוודור, "רציתי לפתוח את הראש לכדורגל אחר. למדתי להתאקלם במקומות חדשים ולהתגבר על קשיים והכרתי הרבה אנשים שאני בקשר איתם עד היום".


