יממה אחרי הכרטיס האדום שלו בתוספת הזמן של המחצית הראשונה שעלה להפועל באר שבע ביוקר עם הפסד ביתי 2:1 למכבי חיפה, רמזי ספורי, שיעמוד לוועדת משמעת וצפוי להיענש על המקרה, פרסם הערב (ראשון) הודעת התנצלות בפני אוהדי קבוצתו.
הקשר כתב בחשבון האינסטגרם שלו: "אוהדים יקרים, עברנו אתמול משחק מלא אמוציות בקצב גבוה. כמו תמיד נתתי את כל כולי על המגרש למען הצלחת הקבוצה שאני אוהב ולמענכם אוהדים יקרים. אני לא רוצה להיכנס לפרטי המקרה כי כבר דובר בו רבות בתקשורת. אני רוצה רק לקחת אחריות על מעשיי ולהתנצל בפני חבריי השחקנים שנלחמו כמו גברים עד הדקה הראשונה, בפני צוות המאמנים וכמובן בפניכם אוהדים יקרים".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
ספורי המשיך: "אני מבטיח להמשיך לעבוד קשה באימונים ולתת את הלב שלי במגרש. למדתי מהטעות הזאת ולהבא אנהג באופן אחראי וחכם יותר. אני אעשה הכול כדי לתת את כל כולי בכל הזדמנות שתהיה לי ולשמח אתכם. יש לנו קבוצה חזקה ולוחמת, הפנים קדימה למשחק הקרוב בווינה. שלכם, רמזי".