טיוטת החוזה של דור פרץ נשלחה אל מיטש גולדהאר וזו אושרה סופית, כך שבקרוב מאוד ניתן יהיה להצהיר כי הושלמה חזרתו של הקשר למכבי תל אביב. פרץ, שכל תנאיו במועדון סוכמו, יחתום על חוזה ארוך טווח בשכר של כ-550,000 יורו לעונה, בנוסף למענק חתימה ובונוסים עתידיים.
על מנת שיוכל להירשם לצמד המשחקים נגד ניס בפלייאוף הקונפרנס ליג, גם אם לא יילקח בחשבון למשחק הראשון ביום חמישי הקרוב (20:00, ספורט2), החתימה הרשמית של פרץ צריכה לקרות עד יום רביעי בחצות, שכן ניתן לרשום עד שני שחקנים חדשים בסגל בטווח של יממה לפני ההתמודדות.
כזכור, לאחר שהגיעו להבנות עם פרץ החליטו במכבי תל אביב להשהות את השלמת העסקה עד לאחר משחק הגומלין נגד אריס סלוניקי, וכעת יתפנו במועדון לסגירת הנושא.
אחרי שנהנו מחופש בסוף השבוע, שבו אתמול (ראשון) שחקני מכבי תל אביב לאימונים ופתחו בהכנות לקראת המשחק הביתי נגד ניס הצרפתית, במסגרת שלב הפלייאוף של הקונפרנס ליג. למעלה מ-15 אלף מבעלי המנויים רכשו כרטיס והבטיחו את הגעתם לאצטדיון והחל מהיום תיפתח מכירת הכרטיסים גם לקהל הרחב. לפני הגומלין שיערך בצרפת בשבוע הבא, מצפה למכבי תל אביב משחק הפתיחה בליגת העל, ביום ראשון הבא נגד מכבי בני ריינה, כך שבמועדון מצפים לשמונה ימים אינטנסיביים מאוד.
"ניס קבוצה טובה מאוד, בלי קשר לסגל איתו היא תגיע לישראל ונצטרך להיות במיטבנו כדי לעבור לשלב הבא", אמרו במכבי תל אביב לקראת המשחק.
בצד המקצועי ולקראת המשחק ביום חמישי, יחסר המאמן ולאדן איביץ' את דן גלזר שהורחק בסלוניקי בשבוע שעבר, ואת משבצת הקשר האחורי במרכז המגרש צפוי למלא אחד מבין אייל גולסה ויוריס ואן אובריים, כאשר נראה שההולנדי מקבל כרגע עדיפות, לאחר שכבר מילא את התפקיד בחלק מהמשחקים הקודמים.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
לצד ההכנות המקצועיות לקראת המשחק, גם שמו של המגן אלי דסה, נמצא כמובן חזק על הפרק וגם איתו מתקיים בימים אלה משא ומתן רשמי. דסה ממשיך לבדוק הצעות נוספות, באירופה ובליגת ה-MLS, אך בקרית שלום אופטימיים שגם הוא יצטרף בסופו של דבר לקבוצה.


