ב"חדשות 13" ממשיכים לפרסם טיזרים לקראת פרסום הכתבות החדשות על פרשת עומר אצילי, דור מיכה והקטינות. הכתב אלמוג בוקר, שחשף את הפרשה, ממשיך לחשוף עוד התכתבויות בין שני הכדורגלנים, שלכאורה מראה שהשניים ידעו שהנערות הן קטינות, מתחת לגיל 18, ובין השאר השתמשו בסמים (שמוגדרים בשם קוד "אבקה").
"מחר זה רק ארבעתנו", כותב מיכה לאצילי, "אלכוהול, ישיבה טובה, אני בעד להביא קצת אבקה - אבל תלוי אם בא לך". אצילי עונה לו: "אין לי בעיה, אבל לא עם הבנות, אין להן 18. אני מפחד פתאום יאכלו סיבוב, כיתה י"ב, עזוב אותך". מיכה ענה: "אז עזוב, נשאיר את האבקה ליום אחר. יהיה ערב טוב, אל תדאג".
שני השחקנים היו באותה תקופה במכבי תל אביב, וכיום משחקים במכבי חיפה ובהפועל באר שבע. "כך פעלו כדורגלנים מהבכירים בישראל", נאמר בפרומו, "במטרה לאתר נשים קטינות, כהגדרתם".
אל תפספס
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
עוד נאמר בכתבה, שתשודר בשני חלקים בימים רביעי וחמישי: "בהתכתבות שנציג כאן, עומר אצילי ודור מיכה מתכתבים ביניהם על האפשרות להצטייד בחומרים אסורים למפגש עם הבנות, מנסים לצרף חבר נוסף, ומכנים את הבנות 'ילדות' ו'קטינות'".
בין השאר בפרומואים נראית התכתבות בין השניים, שבה נכתב "תשיג מעכשיו פס לשלישי, ערב של שמחות, רוצים להתרסק", והתשובה: "אבל זה מפחיד, הן ילדות. לא יודע אם אפשר איתן סמים ודברים כאלה", ועל כך התגובה: "אפשר הכל. ילדות עושות סמים בגובה של שנינו".
אתמול אלמוג בוקר התייחחס לפרשה ב"אולפן הלילה" של ערוץ הספורט, וטען שיש שחקן שלישי שמעורב בפרשה, שהוא שייך לסגל נבחרת ישראל. לדבריו, אותו שחקן אמר לשניים "שלח תמונה שלהן לראות אם זה שווה את זה".
כזכור, התיק נגד שני השחקנים נסגר מחוסר אשמה, כשעוד לפני כן מכבי תל אביב החליטה לשחררם. אחרי עונה בקפריסין, הם חזרו לליגת העל, למכבי חיפה ולהפועל באר שבע, ואצילי, שהוביל שנתיים ברציפות את מכבי חיפה לאליפות, אף זומן לנבחרת ישראל.
הפרשה התפוצצה לראשונה ביוני 2020, וכשלושה חודשים לאחר מכן הפרקליטות הודיעה על סגירת התיק. אצילי ומיכה טענו לחפותם, וציינו שהנערות שיקרו להן, טענו שהן מעל לגיל 16 ואף הראו להם תעודות זהות מזויפות. בהודעת הפרקליטות נכתב: "ההחלטה לסגור את התיק התקבלה לאחר בחינה מעמיקה של מכלול הראיות בתיק, לרבות סרטונים והתכתבויות, ולאחר ביצוע השלמות חקירה. הודעה על כך נמסרה גם לנפגעות העבירה".