ב"חדשות 13" פרסמו אתמול (שלישי) פרומואים לקראת פרסום של חומרים חדשים מפרשת עומר אצילי, דור מיכה והקטינות. הכתב אלמוג בוקר, שחשף את הפרשה, דיווח על ציטוטים חדשים והתכתבויות בין השחקנים שאז היו במכבי תל אביב וכיום משחקים במכבי חיפה ובהפועל באר שבע. בין הדברים נחשף כיצד אצילי ומיכה מכנים את השתיים "ילדות" ו"קטינות" ומדברים על שימוש בסמים כדבר שבשגרה.
הפרומואים לכתבה עוררו סערה גדולה בקרב חובבי הכדורגל, שהגיבו לדיווחים בהרבה אמוציות. במוקד התגובות עלו השאלות איך ייתכן שהתיק נגד השניים נסגר עם כאלה התכתבויות לכאורה מפלילות, איך ייתכן שהשימוש שלהם בסמים מתקבל בטבעיות, ומדוע בכלל אלונה ברקת ויעקב שחר הסכימו לצרף אותם להפועל באר שבע ומכבי חיפה עם כזה עבר מפוקפק, ובכך "להלבין" את חטאיהם.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בין השאר נאמר בכתבה, שתשודר בשני חלקים בימים רביעי וחמישי: "בהתכתבות שנציג כאן, עומר אצילי ודור מיכה מתכתבים ביניהם על האפשרות להצטייד בחומרים אסורים למפגש עם הבנות, מנסים לצרף חבר נוסף, ומכנים את הבנות 'ילדות' ו'קטינות'".
בין השאר בפרומואים נראית התכתבות בין השניים, שבה נכתב "תשיג מעכשיו פס לשלישי, ערב של שמחות, רוצים להתרסק", והתשובה: "אבל זה מפחיד, הן ילדות. לא יודע אם אפשר איתן סמים ודברים כאלה", ועל כך התגובה: "אפשר הכל. ילדות עושות סמים בגובה של שנינו".


