סער פדידה סיכם עקרונית לעונה אחת בהפועל חדרה. הקשר שסיים את חוזהו בהפועל חיפה, צפוי להיפגש מחר (שלישי) עם ראשי המועדון ואם לא יקרה משהו דרמטי הוא יחתום באופן רשמי על החוזה. הצדדים היו במשא ומתן בימים האחרונים ובחדרה הביעו את הערכתם המקצועית לקשר בן ה-25, שאמור לקבל תפקיד מרכזי במרכז השדה של הקבוצה.
בתוך כך מנסים בחדרה לצרף גם את טימו מוזי וממתינים לאישורה של מכבי חיפה, לה שייך השחקן, כדי לסגור עמו את כל הפרטים שעוד נותרו. כזכור, החרים מוזי את אימוני פתיחת העונה של האלופה וכמובן לא יצא איתה למחנה האימון בחו"ל וכעת הירוקים מערימים קשיים על מעברו לחדרה. גורמים המעורים בפרטים טוענים שבסופו של דבר יאושר המעבר והוא יגיע לקבוצה של אסף נימני.
רגיל (1) 97
17:00

ניוקאסל

קריסטל פאלאס
ניוקאסל בסנט ג'יימס פארק היא חיה אחרת לגמרי מאשר במשחקי החוץ. קריסטל פאלאס קבוצה מאורגנת שיודעת לצאת למתפרצות
רגיל (1) 104
17:00

פולהאם

ליברפול
ליברפול נמצאת במאבק אליפות עיקש. המרדף אחרי התואר ייתן להם את הדחיפה לנצח, גם אם זה יהיה בשיניים.
רגיל (1) 264
20:15

הפועל תל אביב

מ.ס אשדוד
הפועל תל אביב מגיעה למשחק לאחר הפסד לבית"ר ירושלים שהגיע לאחר רצף של ארבעה משחקים ללא הפסד. מ.ס אשדוד בתקופה רעה עם ארבעה הפסדים רצופים וללא שער זכות במהלכם. השתיים נפגשו לפני כשבועיים במסגרת הגביע ואז ניצחה הפועל 0:3. נראה שגם הפעם פערי האיכויות יבואו לידי ביטוי ויהיה כאן ניצחון בהפרש של יותר משער
נושא נוסף שמעסיק את אנשי הקבוצה, הוא צירופו של תמיר גלזר. הקשר שב ממחנה האימון של מכבי תל אביב בהולנד ותנאיו הכספיים עם חדרה כבר סגורים, כולל פרטי ההשאלה בין חדרה לצהובים. מה שמעכב בשלב זה את השחרור הוא העובדה שגלזר ומכבי מנהלים שיחות על הארכת חוזה, אך בשלב זה לא מגיעים לסיכומים ביניהם.
אחרי ההפסד 4:0 לעירוני קרית שמונה, הפועל חדרה תקיים מחר משחק אימון שני, הפעם נגד הפועל עפולה מהלאומית. ביום חמישי היא תמריא למחנה אימון בן 10 ימים בסופיה שבבולגריה.
