הפועל חדרה הפסידה הבוקר 4:0 לעירוני קרית שמונה במשחק האימון הראשון שלה העונה. חדרה שיחקה ללא הבלם עידו לוי שנפצע בחימום וגם צמד הזרים ג'ונתן סיסה וסמי בורארד לא נטלו חלק במשחק. את השערים לקרית שמונה כבשו אביב לין (עצמי), אריאל שרצקי, איתי בן שבת וג'וזף מ'בונג.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
מאמן הפועל חדרה, אסף נימני אמר בסיום המשחק: "למרות התוצאה ראינו גם דברים חיוביים. כמובן שיש לנו עוד הרבה עבודה, אבל המטרה כרגע היא לגבש את הסגל לקראת מחנה האימונים. כמובן שחסרנו מספר שחקנים מאוד משמעותיים אבל זה לא מה שחשוב במשחק אימון ראשון. בדקנו כמה דברים, נמשיך לבחון ולעבוד קשה וזו רק ההתחלה".


