הפועל חדרה הפסידה הבוקר 4:0 לעירוני קרית שמונה במשחק האימון הראשון שלה העונה. חדרה שיחקה ללא הבלם עידו לוי שנפצע בחימום וגם צמד הזרים ג'ונתן סיסה וסמי בורארד לא נטלו חלק במשחק. את השערים לקרית שמונה כבשו אביב לין (עצמי), אריאל שרצקי, איתי בן שבת וג'וזף מ'בונג.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
מאמן הפועל חדרה, אסף נימני אמר בסיום המשחק: "למרות התוצאה ראינו גם דברים חיוביים. כמובן שיש לנו עוד הרבה עבודה, אבל המטרה כרגע היא לגבש את הסגל לקראת מחנה האימונים. כמובן שחסרנו מספר שחקנים מאוד משמעותיים אבל זה לא מה שחשוב במשחק אימון ראשון. בדקנו כמה דברים, נמשיך לבחון ולעבוד קשה וזו רק ההתחלה".