הקדנציה השנייה של ולאדן איביץ' כמאמן מכבי תל אביב יוצאת לדרך הערב (שני) באופן רשמי, עם אימון הפתיחה של הצהובים לקראת עונת 2022/23. מוקדם יותר הודיע המועדון על הארכת חוזהו של הקפטן שרן ייני וגם אבי ריקן צפוי להמשיך. המצטרף היחיד עד כה הוא הקשר היהודי-הולנדי יוריס ואן אובריים.
מי שלא נוכחים באימון הראשון של הקבוצה בקרית שלום הם דן גלזר, ג'ורג'ה יובאנוביץ' וברנדלי קובאס שקיבלו עוד כמה ימי מנוחה אחרי שהיו בפעילות במדי נבחרותיהם. פארפה גיאגון, שחזר מהשאלה במכבי נתניה, לא הגיע לאימון מכיוון שנמצא חיובי לקורונה כאשר נחת בארץ לפני כמה ימים. מאז נמצא שלילי והוא יצטרף מחר. אוסקר גלוך, דור תורג'מן ורוי רביבו נמצאים עם נבחרת הנוער באליפות אירופה בסלובקיה ולא יתאמנו תחת איביץ' בתקופה הקרובה.
צפו בתמונות מאימון הפתיחה
יחד עם איביץ', שחתם על חוזה לשנתיים, חזרו למועדון מילוש וסלינוביץ' וחריסטוס קלפקיס שהיו חלק מצוות האימון שלו גם בקדנציה הראשונה. מי שהצטרף כעוזר שני הוא סינישה גוגיץ', ממנו סבלה נבחרת ישראל לא מעט כשלבש את מדי נבחרת קפריסין, וכן מאמן הכושר פבלוס גוציס.
האזינו: יניב טוכמן על ההכנות של מכבי תל אביב
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק.
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה.
לאחר התמונה המשותפת של הצוות, כמה אוהדים הגיעו וצעקו מהגדר לאיביץ' שניגש קודם לקבוצת ילדים ממחלקת הנוער ולחץ את ידי כל השחקנים.


