נטע לביא סיפר השבוע בריאיון על ההצעה המטורפת שקיבל מצסק"א מוסקבה לפני כשנה, וכעת גם הרוסים סיפקו התייחסות למועמדותו בעבר של קפטן מכבי חיפה.
טימופיי אושאנסקי, שבעונה שעברה עוד היה אחד הסקאוטים הבכירים של צסק"א מוסקבה, התראיין היום (חמישי) ונשאל על מספר שחקנים שעליהם המליץ למועדון והתבקש לציין אם אחד מהם הצטרף בסופו שלדבר למועדון הפאר. אמנם הוא לא עבר לרוסיה, אבל אחד מהם, אולי הבולט שברשימה, הוא נטע לביא.
אל תפספס
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
"לצערי לא הגיעו לצסק"א שחקנים שעליהם המלצתי, אבל כן היו שיחות מתקדמות. אחד השחקנים הוא נטע לביא, הקפטן של מכבי חיפה", סיפר אושאנסקי, "הוא קשר אחורי מעולה, שחקן מאוד פיזי שגם יש לו יכולות טכניות טובות שנדרשות לתפקיד של קשר אחורי. זה מאוד מצער כי הוא נפצע בצורה לא פשוטה בתחילת העונה ונזקק לחצי שנה של התאוששות מהפציעה. כנראה שהוא כבר לא ייצא לאירופה".
כפי שפרסמנו ובדומה לניתוח של הסקאוט, נטע לביא אכן צפוי להאריך בקרוב את חוזהו במכבי חיפה. רק השבוע הירוקים הודיעו על מימוש האופציה בחוזהו של לביא, אבל הכוונה היא לסכם מולו במהרה ולהודיע על הארכת חוזהו מעבר לעונה הקרובה.


