נטע לביא סיפר השבוע בריאיון על ההצעה המטורפת שקיבל מצסק"א מוסקבה לפני כשנה, וכעת גם הרוסים סיפקו התייחסות למועמדותו בעבר של קפטן מכבי חיפה.
טימופיי אושאנסקי, שבעונה שעברה עוד היה אחד הסקאוטים הבכירים של צסק"א מוסקבה, התראיין היום (חמישי) ונשאל על מספר שחקנים שעליהם המליץ למועדון והתבקש לציין אם אחד מהם הצטרף בסופו שלדבר למועדון הפאר. אמנם הוא לא עבר לרוסיה, אבל אחד מהם, אולי הבולט שברשימה, הוא נטע לביא.
אל תפספס
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
"לצערי לא הגיעו לצסק"א שחקנים שעליהם המלצתי, אבל כן היו שיחות מתקדמות. אחד השחקנים הוא נטע לביא, הקפטן של מכבי חיפה", סיפר אושאנסקי, "הוא קשר אחורי מעולה, שחקן מאוד פיזי שגם יש לו יכולות טכניות טובות שנדרשות לתפקיד של קשר אחורי. זה מאוד מצער כי הוא נפצע בצורה לא פשוטה בתחילת העונה ונזקק לחצי שנה של התאוששות מהפציעה. כנראה שהוא כבר לא ייצא לאירופה".
כפי שפרסמנו ובדומה לניתוח של הסקאוט, נטע לביא אכן צפוי להאריך בקרוב את חוזהו במכבי חיפה. רק השבוע הירוקים הודיעו על מימוש האופציה בחוזהו של לביא, אבל הכוונה היא לסכם מולו במהרה ולהודיע על הארכת חוזהו מעבר לעונה הקרובה.


