ליגת העל בכדורגל יצאה לפגרת נבחרות קצרה ומרבית קבוצות ליגת העל יצאו לחופשה, כך שלשחקנים שלא המריאו עם נבחרת ישראל למשחק בגרמניה יש יותר זמן פנוי מהרגיל. ברוח חג הפורים ובחסות אותה פגרה, נראה שהם גם פינו מעט יותר זמן להקדשת סרטונים וברכות - ויש גם מי שנפלו בפח.
אמש (שלישי) פורסמו ברשתות החברתיות סרטונים של שחקן מכבי חיפה עומר אצילי ומאוחר יותר גם של הקשר יובל אשכנזי, שכידוע בחלון ההעברות של חודש ינואר עבר למכבי נתניה, כשהם הפכו לקורבנות של מתיחה במסגרתה הם מברכים את "עמית חנגל" ו"אסף לוץ" לכבוד בר המצווה והנישואין - סביר להניח שמבלי לשים לב שמדובר בשמות מומצאים ומוכרים כמעט לכל מאותה בדיחת ילדות.
אל תפספס
צפו בעומר אצילי, יובל אשכנזי ודולב חזיזה נופלים בפח
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
הבוקר היה זה סאן מנחם שככל הנראה נתקל באותם סרטונים והחליט להצטרף לחגיגה. מגן מכבי חיפה, שנמצא בגרמניה עם הנבחרת שמתכוננת למשחק בשבת, הגדיל לעשות כשהעלה כשהעלה סרטון ובו נראה גם דולב חזיזה מברך את "עמית חנגל" לכבוד בר המצווה. "אתה לא לבד בסירה", כתב מנחם בנוסף וכמובן תייג את אצילי וגם את חזיזה.
כשאצילי גילה שמדובר במתיחה הוא אמר: "אם הייתי מתייחס לכל אחד שמנסה להטריל אותי או להסתלבט עליי, הייתי במקום אחר. אני עושה 20 סרטונים ביום ומנסה לשמח אנשים, הייתי באמצע נהיגה, אמרו לי שקוראים לילד עמית חנגל וזה מה שיצא".
כזכור, אותם שמות מצחיקים ולעתים גסים עלו לכותרות לפני קרוב לעשור כאשר במשחקים האולימפיים ב-2012 השדר משה גרטל פרסם בשידור חי את מספר הטלפון הנייד שלו והציע לצופי תחרויות השחייה לשאול אותו שאלות. הם, בתגובה, אכן הציפו אותו בשאלות, אולם גם גרמו לו להקריא בשידור חי שאלות שכתבו "שמחה ריף", "ברי צקלה" ועוד רבים (ואולי) טובים.