כמו בכל חג, גם השנה הגיעו מספר שחקני מכבי תל אביב, לבית החולים "אסף הרופא", מרכז רפואי שמיר, כדי לשמח ילדים מאושפזים לכבוד חג הפורים. דן ביטון, מתן בלטקסה ואופיר דוידזאדה עברו בין מחלקות הילדים, חילקו מתנות, חולצות וצעיפים ואפילו אוזני המן שהובאו במיוחד מנותנת החסות של המועדון "פיצה פרגו".
אגב, ביטון שנפצע במשחק הקודם נגד הפועל חדרה ורגלו נתפרה באיזור הקרסול, צפוי להיות כשיר למשחק בשבת נגד בני סכנין (15:00, ספורט4) לאחר שחזר להתאמן בעזרת חבישה מיוחדת ששמו לו על איזור התפרים.
* מכבי תל אביב ספגה עונש על תנאי עד תום העונה של סגירת שערים 10-11 למשחק אחד (במקרה של הרשעה חוזרת) ונקנסה בעשרת אלפים שקל על "התפרעות אוהדים" במשחק נגד בית"ר ירושלים (בגין הפעלת אמצעי פירוטכני - השלכת/הצתת זיקוק ביציע). מכבי תל אביב תפסה את משליך הזיקוק.
אל תפספס
המגן אופיר דוידזאדה נרגש מהמפגש עם הילדים וסיפר: "כשחקני כדורגל אלה הפעילויות הכי מבורכות שיש, כי לשמח ילדים זה עולם ומלואו. עבור מכבי תל אביב זו מטרה חשובה וזה הכי כיף בעולם. בתקופה האחרונה יוצא לי המון לחשוב על זה שאני יכול להשפיע ולעזור כדי לעשות טוב לאנשים, אני מרגיש מבורך ומרגיש שאני צריך לנצל את הברכה הזו לטובה".
לקראת פתיחת הפלייאוף העליון בשבת נגד בני סכנין: "כמועדון וגם כקבוצה תמיד האמנו, גם ב-15 הפרש, כי זו רוח המועדון לשאוף להכי טוב, אבל אנחנו יודעים שאם לא נופיע בפלייאוף אז לא עשינו כלום. כל איבוד נקודות הוא קריטי, אנחנו באים לנצח ובשביל זה צריכים את הקהל ומצפים לאצטדיון מלא - כשאנחנו רואים את הקהל מגיע אז אנחנו מבינים שעובר עלינו משהו טוב, והקהל מעריך את זה. לקהל של מכבי יש כוח מטורף וזה מביא תוצאות".
על השינויים של קרסטאיץ': "יש חשיבה מאחורי כל מהלך שהוא עושה וזה מביא תוצאות על המגרש. זה חשוב שקבוצה תהיה גמישה, כי ככה אנחנו לא צפויים וזה מקשה על היריבות שלנו".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
אם הוא בכושר הטוב ביותר בקריירה: "השנה שלי באליפות של הפועל באר שבע אולי מתקרבת, אבל אני מרגיש יותר טוב. קיבלתי הזדמנות פז אחרי שלוש שנים שדשדשתי בין ההרכב לספסל והבנתי שזה יכול להעיף אותי קדימה. יש לי מטרה קבוצתית ואישית לעשות את הכי טוב שלי. כדורגל הוא ענף קיצוני וכשקיבלתי את ההזדמנות ידעתי שאהיה שם בזכות הכנה מנטלית מאוד גדולה והבנה שהכל תלוי בי - כשאתה מבין את זה אז אין גבול למה שאתה יכול לעשות, רואים את זה על הדשא ואני גם מרגיש את זה".
חזרה לנבחרת ישראל: "חלום של כל שחקן לייצג את המדינה, זה דבר מאוד מרגש ואני מקווה שאני מראה את זה ושאחזור לנבחרת".
אם העונה תסתיים באליפות: "הלוואי. כולנו רוצים את זה".


