הפועל נוף הגליל הודיעה היום (רביעי) כי מומשה האופציה על החלוץ והיב חביבאללה, שימשיך במועדון גם בעונת המשחקים 2022/23. נועלת הטבלה בליגת העל מקווה שחביבאללה יהיה העונה בורג חשוב במאבק על ההישארות בליגה הבכירה.
מספר מועדונים התעניינו בשחקן, אבל מנכ"ל המועדון גיל ברעם ביקש לא להתעסק בנושא ולהיות מפוקסים בשבעת המשחקים האחרונים שמצפים לקבוצה מהצפון עד תום העונה ובמשימה הקשה העומדת לפניהם.
חביבאללה בן ה-25 התחיל את הקריירה במכבי עין מאהל, מהכפר הסמוך לנוף הגליל בו הוא מתגורר, ובהמשך עבר למחלקת הנוער של הפועל פתח תקוה. בשנה שעברה היה שותף בכיר לעלייתה של הפועל נוף הגליל לליגת העל ותרם חמישה שערים. העונה כבש שלושה שערים בליגת העל.
חביבאללה אמר לאחר החתימה: "מודה לראשי המועדון על האמון שנתנו בי ומקווה שאחזיר להם על המגרש. עומדת בפנינו משימה לא פשוטה, אבל אני יכול להבטיח שנילחם על ההישארות בליגה עד הרגע האחרון".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב


