הפועל נוף הגליל הודיעה היום (רביעי) כי מומשה האופציה על החלוץ והיב חביבאללה, שימשיך במועדון גם בעונת המשחקים 2022/23. נועלת הטבלה בליגת העל מקווה שחביבאללה יהיה העונה בורג חשוב במאבק על ההישארות בליגה הבכירה.
מספר מועדונים התעניינו בשחקן, אבל מנכ"ל המועדון גיל ברעם ביקש לא להתעסק בנושא ולהיות מפוקסים בשבעת המשחקים האחרונים שמצפים לקבוצה מהצפון עד תום העונה ובמשימה הקשה העומדת לפניהם.
חביבאללה בן ה-25 התחיל את הקריירה במכבי עין מאהל, מהכפר הסמוך לנוף הגליל בו הוא מתגורר, ובהמשך עבר למחלקת הנוער של הפועל פתח תקוה. בשנה שעברה היה שותף בכיר לעלייתה של הפועל נוף הגליל לליגת העל ותרם חמישה שערים. העונה כבש שלושה שערים בליגת העל.
חביבאללה אמר לאחר החתימה: "מודה לראשי המועדון על האמון שנתנו בי ומקווה שאחזיר להם על המגרש. עומדת בפנינו משימה לא פשוטה, אבל אני יכול להבטיח שנילחם על ההישארות בליגה עד הרגע האחרון".
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון


