אחרי ההעפלה לחצי גמר גביע המדינה ביום שלישי, במכבי חיפה כבר עסוקים בהכנות למשחק הבית ביום שבת מול הפועל נוף הגליל (15:00, ספורט4). המאמן ברק בכר הזהיר את חניכיו משאננות והדגיש בפניהם פעם נוספת את העובדה שהאצטדיון יהיה מלא בכ-30 אלף צופים ושאסור לאכזב את האוהדים..
בכר יחסר את הכוכב הכי גדול שלו העונה, עומר אצילי שסובל מקרע קטן בשריר וייעדר בתקופה הקרובה, ועל כן מתלבט האם להציב את צ'ארון שרי על הכנף או שמא לעלות עם ההולנדי בעמדה מספר עשר ולהציב באגף את אחד מבין מאוויס צ'יבוטה או מאור לוי, שעשה זאת היטב בצמד משחקי הגביע נגד הפועל חדרה. בוגדן פלאניץ ושון גולדברג יחזרו להרכב, כמו גם מיקאל אלפונס ונטע לביא.
"האצטדיון יהיה מלא באוהדים ירוקים וזה הדבר הכי מרגש", אמר בכר במסיבת העיתונאים לקראת המפגש והתייחס להיעדרות אצילי, "עומר שחקן חשוב והמספרים מדברים בעד עצמם, אבל יש מספיק שחקנים טובים ומוכשרים שימלאו את מקומו".
אל תפספס
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
בכר אמר על היריבה: "אני רואה את העבודה של שי ברדה, הם היו טובים בהרבה משחקים ואנחנו צריכים לכבד כל קבוצה ולבוא בגישה טובה, כי נגד הפועל חיפה לא באנו בגישה טובה ולא היינו צריכים לנצח. אנחנו צריכים להגיע לפלייאוף העליון בעמדה הכי טובה ויודעים שהמשחקים עד סוף העונה לא יהיו קלים, אין משחק שהוא לא חשוב".
אגב, לאור העובדה שהמגרש צפוי להיות מלא בכ-30 אלף צופים, הירוקים יערכו מגוון פעילויות לכל המשפחה החל מהשעה 12:30. כחלק מהפנינג שייערך מחוץ לאצטדיון, יהיה ניתן למצוא מתחם פאן-זון לכל המשפחה עם מגוון מתקנים ופעילויות, עמדות איפור פנים ועוד. בנוסף, לפני המשחק ייערך בשידור ישיר על מסכי הענק, מאצ'-דיי לייב ופעילויות נוספות נושאות פרסים.