יממה סוערת עברה אתמול (שני) על עירוני קרית שמונה. בשעות הצהריים הבעלים איזי שרצקי תקף בחריפות את המאמן סלובודן דראפיץ', שעות ספורות לפני משחק הבית נגד מכבי חיפה, אבל למרות הכל הצליחו המקומיים להכניע את האלופה והמוליכה 1:2 ולקחת שלוש נקודות יקרות שמשאירות אותם במאבק על הפלייאוף העליון.
הקשר רועי קהת התראיין בתכנית הספורט ב-103FM וסיפר על תחושותיו שלו ושל חבריו לקבוצה אחרי הניצחון על הטוענת לכתר: "כדורגל זה עניין של מומנטום. לפעמים יש משחקים שאתה צריך לקחת נקודות ואתה לא לוקח, וזה משהו שפגע בנו ובגלל זה התרחקנו מהפלייאוף העליון, ופתאום היינו קרובים לקו האדום. אתמול ידענו שזה משחק שיכול להביא אותנו לכאן או לכאן והיה מאוד קשה, אבל יש לנו עדיין עוד ארבעה משחקים, נעבור משחק-משחק".
אל תפספס
כשנשאל הקשר אם היכולת אתמול הייתה חריגה, השיב: "אני חושב שזה לא היה חריג בכלל, כי גם נגד מכבי תל אביב, אני חושב שהיה לנו משחק לא רע בכלל, והיינו צריכים להוציא ממנו לדעתי לפחות נקודה. מבחינת היכולת, זה משהו שהוא לא חריג מה שקרה אתמול, ואנחנו נצטרך להביא את זה גם ביום שבת ובשאר המשחקים. אם לא נמשיך את המומנטום מהמשחק הזה אתמול, אז לא עשינו שום דבר".
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
לסיכום אמר קפטן קרית שמונה: "הסגל שלנו טוב ויכול לעשות עוד נקודות, ויכול למצוא את עצמו בסופו של דבר ניאבק עד הסוף, גם לפלייאוף העליון. נכון שזה יהיה מאוד קשה, אבל המטרה היא באמת לעשות כמה שיותר נקודות, וגם אם נסיים בפלייאוף התחתון, אז לפחות שנגיע לשם בראש שקט".


