האם ארווין קומאן יודיע על סיום דרכו בבית"ר ירושלים בימים הקרובים? מיד לאחר ההפסד 2:0 לבני סכנין, בסביבת המועדון מעריכים שההולנדי עשוי להודיע על התפטרותו בקרוב.
בבירה מספרים כי קומאן מתוסכל ממצב הקבוצה, דבר שגם משפיע על בריאותו, ושאחרי ההפסד במשחק בסכנין וגם בצל מעצרו של הבעלים משה חוגג וההשלכות שצפויות בשל כך, ייתכן שיחליט לקחת אחריות ולעזוב.
אל תפספס
אחרי המשחק קומאן נראה שפוף וטען: "השערים שספגנו... אנחנו כל השבוע מדברים, מראים קליפים ומדברים ומתאמנים על זה, אבל בסוף השחקנים מסתכלים על הכדור ומאבדים את השחקן. סכנין הבקיעה גול מזה, וכנראה שאנחנו לא לומדים. היום לא שיחקנו טוב ואמרתי לשחקנים במחצית שאני רואה קבוצה אפטית. אם אני מודאג? אחרי שראיתי את ההופעה הזו, כן".
על האווירה בסכנין אמר קומאן: "ראיתי משהו כזה אולי במשחק בין גלאטסראיי לפנרבחצ'ה. באווירה כזו אתה מקבל אנרגיה, אבל נראה כאילו קפאנו. היום הגיע להם לנצח לחלוטין, זה אומר הכל על הרמה שלנו".
רגיל (2) 56
18:00

אנגולה

מצרים
מצרים מגיעה למשחק בראש שקט עם 6 נקודות וכבר הבטיחה את ראשות הבית. אנגולה, לעומת זאת, עם נקודה אחת בלבד, חייבת ניצחון
רגיל (2) 65
18:00

זימבבואה

דרום אפריקה
דרום אפריקה יודעת שתיקו עשוי להספיק לה כדי להבטיח את המקום השני (בזכות הניצחון על אנגולה). זימבבואה חייבת ללכת על כל הקופה ולנצח.
רגיל (2) 137
20:00

קובנטרי

איפסוויץ'
איפסוויץ' היא אחת הקבוצות המלהיבות באנגליה בשנתיים האחרונות, עם כדורגל התקפי ושוטף. קובנטרי בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל איפסוויץ' נלחמת על כל נקודה כדי להישאר בצמרת הגבוהה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 235
21:45

פטרבורו

רדינג
פטרבורו פייבוריטית קלה בגלל הביתיות והניצחון במפגש הישיר לפני שבועיים, אבל רדינג מספיק איכותית כדי לגנוב נקודה.
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
רגיל (2) 284
21:45

נוריץ'

ווטפורד
האורחת לא בעונת שיא אבל יש לה המון על מה לשחק כשהיא רחוקה שלוש נקודות בלבד מהמקום השלישי. נוריץ' מתחת לקו האדום ומתאוששת מפתיחת עונה רעה, אבל עדיין לא מספיק טובה לנצח בהתמודדות הזו
גם השוער איתמר ניצן הודה שלקבוצתו לא הגיעו נקודות הערב: "חד משמעית הקבוצה הטובה יותר ניצחה ובזה אני מסכם את המשחק. כואב לי. לכל מה שקורה מסביב אין קשר למה שקורה על המגרש, אנחנו מתנתקים מהכל על הדשא ואי אפשר לומר שלא שיחקנו טוב בגלל כל מה שקורה בבית"ר. פשוט לא היינו טובים. לאן הולך המועדון? אני לא יודע, מקווה שלשנים טובות יותר".
ניצן גם נשאל על מצבו של ינקוביץ' שבקבוק שהושלך מיציע אוהדי סכנין פגע בראשו: "מקווה שיתייחסו לכך בחומרה ושהענישה תהיה בהתאם".


