סלובודן דראפיץ' חזר לליגת העל. למעלה מחצי שנה מאז התפטר מבית"ר ירושלים בעקבות אי ההעפלה לפלייאוף העליון, המאמן נפגש היום (שני) עם איזי שרצקי וחתם עד תום העונה בתור מחליפו של עמיר נוסבאום בעירוני קרית שמונה. לפחות בשלב זה מי שישמש כעוזרו של דראפיץ' יהיה ניב סידי, שהגיע יחד עם נוסבאום בקיץ.
אל תפספס
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
שרצקי לא הסתיר שהמאמן הראשון שאליו הוא פנה במטרה לאייש את התפקיד היה קובי רפואה, שעזב את הקבוצה בתום העונה שעברה, אלא שהוא החליט להיענות בשלילה לאפשרות לשוב לצפון וכך שרצקי עבר למועמד הבא בתור, סלובודן דראפיץ' שהבכורה שלו על הקווים כמאמן עירוני קרית שמונה תהיה מיד לאחר פגרת הנבחרות במשחק בית נגד הפועל באר שבע (27 בנובמבר), קרב קצוות בין מוליכת הטבלה למדורגת אחרונה שצברה רק 8 נקודות בתשעת מחזורי הפתיחה.
דראפיץ' בן ה-56 החל את קריית האימון שלו כעוזר מאמן במכבי נתניה בעונת 1999/00 ולאחר כשלוש שנים ביצע את אותו התפקיד במכבי חיפה. אחרי חמש שנים בכרמל הוא השתדרג לעמדת המאמן הראשי בהפועל כפר סבא, משם המשיך למכבי הרצליה, אימן את בני סכנין, היה אחד מעוזריו של אברהם גרנט בפרטיזן בלגרד ב-2012, הדריך את בית"ר תל אביב/רמלה בליגה הלאומית וב-2015/16 זכה לראשונה לאמון מקבוצה גדולה כשמונה למאמן בית"ר ירושלים. מהבירה הוא המשיך לארבע שנים במכבי נתניה ובתום עונת 2019/20 הוא נפרד גם מהיהלומים ושב לקדנציה שנייה בבית"ר ירושלים בספטמבר 2020, אך התפטר בחודש מרץ האחרון ומאז המתין למשרתו הבאה.
