במכבי חיפה התאכזבו היום (שני) למשמע הבשורה על היעדרותו של נטע לביא למשך שמונה שבועות נוספים. בשלב זה האלופה לא מתכוונת לחפש שחקן בעמדת הקשר האחורי, בשל העובדה שיש כרגע שישה שחקנים בכירים המתחרים על העמדות בקישור וגם לאור ההתקדמות הגדולה של מחמוד ג'אבר.
"אובדן נטע לביא זו מכה קשה, אבל אנחנו סומכים על האחרים", אמרו במועדון. מבחינת הצוות המקצועי מדובר כמובן בחיסרון משמעותי, אבל התחושה היא שבעזרת רוטציה נכונה בין השחקנים הקיימים ניתן יהיה למלא את החלל עד לחזרתו של הקפטן, כשההערכה היא כי יוכל לשוב לפעילות עוד לפני פתיחת חלון ההעברות בינואר.
לביא הגיע היום לצילומים למרות הבשורה המאכזבת וסיפר לסביבתו שהחיים ממשיכים והוא צריך להמשיך ולעבוד. הקשר הסביר כי יש לו גם תפקיד מנהיגותי בקבוצה, חוץ מתרומתו על כר הדשא, והוא לא מתכוון להיעלם.
עוד בוואלה! ספורט
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
מוקדם יותר כתב לביא בחשבון האינסטגרם שלו: "למשחק הזה פנים רבות. לצד רגעים בלתי נשכחים יש כאלו לא פשוטים שצריך לדעת להתמודד איתם, ואתמודד. הפציעה הזו מתארכת יותר מהצפוי וזה לא קל, לא אשקר. אבל כאחד שלא מוותר ונלחם, אני יודע שאחלים ואשוב טוב יותר. התקופה המאתגרת הזו מחזקת אותי יותר והרצון בוער לחזור לשחק ולעזור לחברים שלי. אוהדים יקרים, אני מקבל מכם מאות הודעות וקשה לי להגיב לכולן. תודה רבה על החיזוקים, תודה שאתם איתי ברגעים האלו, אוהב אתכם ומבטיח לחזור ולהגשים את המטרות שלנו יחד".


