יונתן כהן ממשיך להתקרב למעבר לפיזה האיטלקית. על פי דיווח היום (שבת) של ג'אנלוקה די מארציו, אחד העיתונים הבכירים בכל הקשור להעברות באיטליה, פיזה עובדת במרץ על העסקה וכבר הגיעה לסיכום עם שחקן הכנף על תנאיו האישיים. כעת נותר להגיע לסיכום עם מכבי תל אביב והמגעים בין הצדדים נמשכים.
אל תפספס
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על פי גורם באיטליה ששוחח עם וואלה! ספורט ביום שלישי, ההצעה של הקבוצה מהליגה השנייה באיטליה עמדה על סכום של 1.5 מיליון יורו, ובנוסף לכך מענק של 300 אלף יורו נוספים אם פיזה תעלה לסרייה A וסעיף של 15 אחוז נוספים ממכירה עתידית.
כזכור, כהן לא הורשה להתאמן עם מכבי תל אביב לקראת משחק החוץ מול ספרטק טרנבה במוקדמות הקונפרנס ליג ולא יצא עם חבריו לסלובקיה.


