שחקן הכנף אדווין ג'סי סיכם את תנאיו בבית"ר ירושלים והוא יחתום רשמית אחרי שיעבור בדיקות רפואיות. החוזה שלו יהיה לעונה עם אופציה לעונה נוספת והוא ישתכר כ-200 אלף דולר לעונה. השחקן בן ה-30 שסיים את דרכו בסמסונספור הטורקית, היה על הכוונת של בית"ר ירושלים כבר בעונה שעברה וגם הפועל באר שבע הביעה בו התעניינות רבה לפני שנה. מדובר בשחקן כנף חזק ומהיר, ששיחק בין היתר בליגות הבכירות בהולנד, נורבגיה ובולגריה, ואמור להוסיף לקבוצה מהבירה מימד של פיזיות שהיה מאוד חסר בכנפיים.
אחרי ההכרזה של בית"ר, הבעלים משה חוגג צייץ: "כמה דברים טובים הבוקר. 1, עובדים בשקט. אפס הדלפות, הישג לא פשוט במועדון שלנו. 2, מחפשים רק זרים שוברי שוויון, זה לא פשוט ולוקח זמן אבל זה קורה. 3, התנור עוד חם, יש עוד בדרך".
ג'סי, יליד הולנד שמחזיק גם בדרכון גנאי, גדל במחלקת הנוער של אלקמאר והתחיל את הקריירה כמושאל בטלסטאר. הוא שיחק גם בדה חראפשחאפ, הראקלס, טוונטה ורודה, לפני שהצטרף לאלסונד הנורבגית. אחרי כשנה וחצי בסקנדינביה, עבר לדאלאס מה-MLS ומשם לצסק"א סופיה בבולגריה. בעונה שעברה חתם בסמסונספור מליגת המשנה בטורקיה ובאמצע העונה הושאל לבולוספור מאותה ליגה.
אל תפספס
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
הוא רשם 5 הופעות בנבחרת גאנה אליה הוזמן לראשונה ב-2017 אחרי שנושא הדרכון שלו הוסדר בזכות משפחתו. בדצמבר אותה שנה, כבש שער שוויון דרמטי כשגאנה נפרדה ממצרים ב-1:1 במוקדמות אליפות אפריקה.