לאחר אימון כפול אתמול (שלישי), יזכו היום שחקני בית"ר ירושלים ליום חופש, כאשר הובהר להם כי בשבוע הבא יתקיימו עוד מספר אימונים כפולים עד היציאה למחנה באוסטריה. המאמן ארווין קומאן מרוצה מהרצינות של שחקניו, אך אתמול העיר לחלקם במהלך אימון הבוקר: "אתם לא מרוכזים, כל פעם ששחקן לא מרוכז קורים דברים לא טובים. אני מעיר על זה פעם אחת וזהו, לא רוצה שזה יחזור".
הקבוצה הגישה בימים האחרונים הצעות למספר שחקנים בעמדות הבלם, החלוץ, קשר אמצע וכנף, אך עד עתה לא הגיעה לידי הבנות עם אף שחקן. חלק מהשחקנים לא מתלהבים להגיע לישראל, עם אחרים ישנם פערים כספיים, כאשר בבית"ר ירושלים מאמינים שבסופו של דבר, עד לתחילת הליגה, יהיו לקבוצה לפחות שני זרים חדשים. במועדון טוענים כי שחקנים דורשים סכומים כפולים ממה שהרוויחו על מנת להגיע לישראל וכי בתקופה הקרובה סגלים בחו"ל ידוללו וייפתחו אופציות נוספות: "הליגה נפתחת בעוד יותר מחודש וחצי, גם אם נביא זרים שבוע לפני הליגה, אבל כאלה ברמה שאנחנו מצפים, נהיה מרוצים", אמרו במועדון.
הנבחנים בקבוצה - יהב אפריאט, עומר לקאו, איתי לוי ואופיר בנבנישתי, אמורים לצאת למחנה האימונים, שרק לאחריו תתקבל ההחלטה לגביהם. עדיין לא ברור אם כל הארבעה יסכימו לצאת או שחלקם יעדיפו להמשיך להתרשמות במקום אחר. ההערכה היא כי בסוף מחנה האימונים שניים מבין הארבעה יוחתמו על מנת לעבות את הסגל. ללא קשר, ייתכן כי זר או שניים יגיע להתרשמות במחנה, לאחר שסוכני שחקנים מחו"ל יצרו קשר עם המועדון והציעו להגיע עם השחקנים לאוסטריה.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן