נמשכים הלבטים בהפועל באר שבע בנוגע לעמדת השוער. עמרי גלזר הוחתם והמאמן רוני לוי לא חושש אף ללכת איתו כשוער ראשון, אבל במועדון עדיין רוצים שוער בכיר נוסף וטרם הוחלט אם לפרוץ את התקציב שהועמד לטובת שוער וללכת על אופיר מרציאנו, להחתים את אריאל הרוש שנמצא בעמדת המתנה או בכלל ללכת על שוער זר.
מרציאנו שסיים את פרקו בסקוטלנד נמצא בישראל ולא ממהר לחתום כאן על חוזה בינוני כיוון שסוכניו בבריטניה עדיין מאמינים שימצאו לו קבוצה בה ירוויח יותר. עם הרוש המשא ומתן די הוקפא בשבועיים האחרונים ולגבי שוער זר לא בטוחים בבאר שבע שיהיה נכון לשרוף עמדה של זר.
אל תפספס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן כאשר נקודה מפרידה בין שתי הקבוצות בטבלה. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
כרגע חתומים מיגל ויטור ואלטון אקולטסה ואליהם יצטרף היום יוג'ין אנסה. אולם לגבי אקולטסה יתכן שתתקבל החלטה להשאילו ואז יוותרו עוד ארבעה מקומות לזרים ומכאן ששוער זר יכול לבוא בחשבון.
כך או אחרת, הפועל באר שבע תפתח היום (ראשון) ב-18:00 את אימוניה כאשר הפנים החדשות יהיו רועי גורדנה שחוזר למועדון, איאד אבו עביד, אביב סולומון ועמרי גלזר. בצוות המקצועי צורפו אריק בנדו ושי הס. איתי שכטר אמור לחתום היום או מחר אבל ספק אם יספיק לעשות זאת עד אימון הפתיחה הערב.


