אריק בנדו על סף סיכום כעוזרו של רוני לוי בהפועל באר שבע. בלם העבר האגדי ששיחק עם לוי במכבי חיפה, צפוי להתמנות לתפקיד ולמעשה לחזור לליגת העל לראשונה מאז פוטר מבני יהודה באוקטובר 2016. בנדו, 47, שכשחקן לבש את מדי נבחרת ישראל 94 פעמים וזכה ב-9 אליפויות, אימן בעבר את מכבי חיפה ובני יהודה בליגת העל ואת הפועל רמת גן בליגה הלאומית. בעונת 2018/19 שימש כמאמן קבוצת הנוער של מכבי חיפה.
אל תפספס
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בינתיים מבוי סתום במשא ומתן בין הפועל באר שבע למגן השמאלי שון גולדברג משום שזה מסרב להכניס לחוזהו סעיף שמאפשר לקבוצה לבטל את החוזה מולו אם הקורונה חוזרת והליגה נעצרת ל-120 יום. מדובר בסעיף שמוכנס לכל החוזים החדשים ושיאפשר לקבוצה להתמודד עם הפסקת הכדורגל לתקופה ממושכת. 
גולדברג, שמתוכנן להיות המגן השמאלי הפותח בעונה הבאה אחרי החתמת אביב סולומון אתמול (רביעי), מסרב לסעיף הנ"ל ואם לא יימצא פיתרון, לא ברור האם הוא ישאר בקבוצה. רוני לוי מחזיק מהשחקן ורוצה שהוא ימשיך, כך שהפלונטר הזה צריך להיפתר לטובת שני הצדדים. בהפועל באר שבע לא מבינים את ההתעקשות של גולדברג  שכן גם בתקופת השיא של הקורונה, לא הופסקה הליגה ל-120 יום.
בתוך כך, במשא ומתן מול סינטיאהו סלליך אין כלל התקדמות. הפועל באר שבע לא דיברה עליו השבוע עם סוכנו גלעד קצב ובשלב הזה המרחק בין שחקן הכנף לבין הקבוצה מבירת הנגב גדול.
אחרי ההודעות הרשמיות על אביב סולומון ואיאד אבו עביד, אמורים בבאר שבע להחתים גם את רועי גורדנה שלקח יומיים פסק זמן מאחר שאשתו ילדה והיום הוא אמור להתפנות לבדיקות רפואיות וחתימה.



