מכבי תל אביב לא תעמוד בדרכו של יונתן כהן, אם נציגיו יביאו עבורו הצעת רכישה הוגנת בגובה של 2-1.5 מיליון יורו. לכהן, שבסוף החודש יהיה בן 25, יש חוזה עד קיץ 2024 ללא סעיף יציאה. למרות שנעדר לזמן ממושך מהעונה החולפת, כהן רוצה להתקדם למועדון באירופה שם הוא משוכנע שיוכל להשתלב ועם הזמן להתפתח ולהשתדרג בשכר.
במכבי תל אביב קיוו בעבר למכור את כהן תמורת 4 מיליון יורו, אך העונה הם הבינו שגם תמורת מחצית מכך צריך למכור את השחקן שמפעיל את כל כוחו כדי להימכר הקיץ ולפנות את מקומו לשחקן אחר. כהן שידר במועדון בשלהי העונה האחרונה שהוא לא רוצה להישאר ושהוא מקווה שמכבי תל אביב תמכור אותו.
בתוך כך, דור פרץ נחת אתמול בליסבון לקראת הוצאת הדרכון הפורטוגלי שאמור להקל על מעברו לאחת הקבוצות האירופאיות. בינתיים בארץ עמלו במכבי תל אביב על הגשת הצעה משופרת לקשר. למרות שניתן אור ירוק להעלות את ההצעה, עדיין מדובר בהצעה הנמוכה ממה שיש לו בחלק מההצעות שקיבל ולכן פרץ עדיין מנסה למצוא את ההצעה הטובה ביותר עבורו ושאיתה הוא יהיה שלם במידה רבה.
עוד בוואלה! ספורט
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
בטורקיה מדווחים: אלכסנדר פשיץ' סיכם עקרונית בקראגומרוק
בטורקיה טוענים: חלוץ מכבי תל אביב אלכסנדר פשיץ' סיכם עקרונית בקראגומרוק מהליגה הבכירה בטורקיה, שסיימה את העונה הקודמת במקום השמיני. פשיץ', כזכור, עזב את מכבי תל אביב במהלך מבצע "שומר החומות", ובניגוד לזרים האחרים של הצהובים, לא שב לישראל. פשיץ' בן ה-29 כבש בעונה שעברה 10 שערים במדי מכבי תל אביב.


