דניאל טננבאום, שחר פיבן, איתן טיבי, שרן ייני, אופיר דוידזאדה, דן גלזר, דור פרץ, עדן קארצב, אדוארדו גררו, יונתן כהן ואיתי שכטר. אלה ה-11 שצפוי מאמן מכבי תל אביב פטריק ואן לוון להעלות מחרתיים בחצי גמר גביע המדינה מול מכבי חיפה לאור העובדה שהשחקנים הזרים עזבו ברובם את הארץ בשבוע שעבר.
אייל גולסה, מאור קנדיל ומתן חוזז לא צפויים להיות כשירים ואבי ריקן כבר הודיע שסיים את העונה.
אל תפספס
יתרון (4) 236
21:15

פנאתינאיקוס

ליון-וילרבאן
(15+)
וילרבאן אמנם אנדרדוג מובהק אבל בשבוע כפול היא יכולה למצוא את הדרך לעמוד כאן בליין הגבוה. וילרבאן עם הליין
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.
יתרון (4) 280
21:45

פאריס באסקטבול

באסקוניה
(4+)
באסקוניה נחשבת לאחת החלשות, אך גם אחת המנוסות במפעל. פאריס מגלה חוסר יציבות וזה בהחלט ישחק לרעתה. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 290
21:45

ריאל מדריד

פרטיזן בלגרד
(7+)
ריאל אחרי הפסד לבאסקוניה והיא עדיין לא כל כך יציבה העונה. פרטיזן צוברת מומנטום עם 4 ניצחונות רצופים ובכל מקרה, הליין נראה גבוה ושווה ללכת איתה
בצל ההחלטה של ההתאחדות לכדורגל לקיים את המשחק מחרתיים בחיפה ללא קהל, ימשיכו הערב השחקנים להתאמן במתקן של מכבי נתניה וזאת אחרי שאתמול קיבלו מנוחה בשל החג. בקבוצה יצטרכו בעיקר לעשות סוויץ' מנטלי ולא רק להתמודד עם החיסרון המקצועי של אנדרה ז'ראלדש, לואיס הרננדס, אנריק סבוריט, אלכסנדר פשיץ' וניק בלקמן. התחושה בקבוצה כבר כמה ימים היא שהכדורגל הוא משני ולא רלוונטי לתקופה הזו על אחת כמה וכמה כשהנהלת המועדון הסכימה לשחרר את השחקנים.
"ננסה להתעשת באימון הערב ולהתחיל להתייחס ברצינות לכדורגל כי השבוע שעבר הוציא את כולם מהפוקוס", אמר הבוקר שחקן בקבוצה.
על העובדה שהשחקנים לא מרוכזים בכדורגל תעיד העובדה שבאימון שלשום קיים ואן לוון משחק פנימי בין ההרכב המסתמן לחצי הגמר לבין קבוצה שהורכבה משחקני נוער שהצטרפו לאימונים כדי לעבות את הסגל והצעירים ניצחו 1:2.