תשעה ימים לפני משחק פתיחת הפלייאוף העליון מול הפועל באר שבע, ערכה היום (חמישי) מכבי תל אביב משחק אימון נגד הפועל כפר סבא וניצחה 0:3. אדוארדו גררו (42), ניק בלקמן (64) ואוסקר גלוך הצעיר (89 בפנדל) כבשו לזכות הקבוצה של ואן לוון, שקיבלה בחזרה את אנדרה ז'ראלדש ועדן קארצב שמתאוששים מפציעות.
המגן הימני הפורטוגלי פתח בהרכב ושיחק 45 דקות, וגם קארצב פתח ב-11 של ואן לוון עד שהוחלף על ידי אנריק סבוריט בדקה ה-30.
הרכב מכבי תל אביב: דניאל פרץ, אנדרה ז'ראלדש (איתי בן חמו 45'), מתן בלטקסה (דור תורג'מן 73), שרן ייני (עילאי תומר 65'), אופיר דוידזאדה (שחר רוזן 73'), עדן קארצב (אנריק סבוריט 30'), רותם יצקר (נובאטוס דיסמאס מירושי 45'), דן ביטון (אוסקר גלוך 45'), מתן חוזז (אילון אלמוג 45'), אדוארדו גררו (אורי הלוי 65'), איתי שכטר (ניק בלקמן 45').
אל תפספס
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
החדשות הפחות טובות של הצהובים מגיעות מכיוונם של יונתן כהן ודן גלזר. השניים אמנם מתקדמים בהליך השיקום שלהם, אבל טרם החלו להתאמן בצורה מלאה עם הקבוצה.
כהן אמור להתחיל להתאמן בצורה מלאה בתחילת השבוע הבא וספק אם מכבי תל אביב תעלה אותו לשחק מול הפועל באר שבע במשחק שיפתח את הפלייאוף העליון ב-3 באפריל. גלזר כבר מרגיש הרבה יותר טוב עם פציעת שרירי הבטן שהייתה לו, אבל גם הוא עדיין לא מתאמן בעצימות מלאה. גם אלכסנדר פשיץ' שספג כרטיס אדום בדרבי מול הפועל תל אביב בשבת האחרונה, יחמיץ את המשחק מול באר שבע.


