רוני לוי שטח אתמול (רביעי) חלק מהאני מאמין שלו באסיפה משמעותית ראשונה וארוכה שערך עם שחקני הפועל באר שבע. האסיפה התמקדה גם בעניינים מקצועיים, אבל גם בענייני משמעת. בין היתר ביקש המאמן לחדד את כל נושא הפלאפונים בחדר ההלבשה. "אני רוצה שמרגע שאתם נכנסים למועדון בבוקר ועד שאתם יוצאים בצהריים, תהיו מרוכזים רק בעבודה ובביחד שלנו כקבוצה", אמר המאמן וביקש להפסיק כל שימוש בפלאפון בתוך חדר ההלבשה.
יש לציין שנושא איסור הפלאפונים היה נהוג גם בעבר, אבל המאמן החדש ביקש לחדד אותו והסביר לשחקנים מה עומד מאחורי זה. כמו כן ביקש לוי כי השחקנים יקדימו בחמש דקות את העלייה לכר הדשא לפני תחילת האימון כדי שהוא לא יצטרך לעמוד ולחכות לאחרונים שמגיעים.
אל תפספס
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
ניצחון החוץ של בית"ר ירושלים על מכבי פתח תקווה אמש, הופך את המפגש בין הפועל באר שבע לבית"ר ביום ראשון באצטדיון טרנר למשחק קלאסי על 6 נקודות. כרגע הפער בין הקבוצות עומד על 4 נקודות לטובת הפועל באר שבע, אבל לבית"ר יש משחק חסר. הפועל באר שבע ממוקמת רביעית בטבלה ובית"ר במקום השמיני.
המשימה הראשונה והברורה של הפועל באר שבע היא לסיים בין שש הראשונות במקום שמוביל לפלייאוף העליון ובהמשך לעשות מספיק נקודות כדי לסיים במקום השלישי שיזכה אוטומטית בכרטיס למוקדמות הקונפרנס ליג. מעבר למפגש הפיקנטי בין המאמן החדש של הפועל באר שבע רוני לוי לבין הקבוצה שפיטרה אותו בקיץ, זה כאמור יהיה מאבק קשוח על נקודות כשנותרו בסך הכל 5 מחזורים לסיום העונה הסדירה.
