בווידאו: אימון הפתיחה של בית"ר ירושלים
אחרי סערת ההמלצה על מינויו של וילי רוטנשטיינר למאמן הנבחרת, תתכנס מחרתיים הנהלת ההתאחדות לכדורגל כדי לאשר את הבחירה של ועדת האיתור. במהלך הישיבה שעשויה להיות סוערת, ידונו החברים בסיבה המקורית לזימונם והיא עתיד הכדורגל.
כזכור, ביום חמישי שעבר הוציאה ההתאחדות לכדורגל את ההודעה הבאה: "לאור הנחיות משרד הבריאות וההחמרה במצב התחלואה, תתכנס הנהלת ההתאחדות ביום רביעי הקרוב לדיון דחוף בנושא היערכות לקראת חידוש עונת הכדורגל 2020/21 בכלל הליגות". בהודעה צוטט אורן חסון, יו"ר ההתאחדות לכדורגל כאומר ש"לאור המצב הבריאותי במדינה והשפעת מגפת הקורונה, ובתקופה של חוסר ודאות עם סימני שאלה שרק הולכים ומתרבים בכל יום, אציג בפני ההנהלה את השיחות שקיימנו עד כה עם משרדי התרבות והספורט והבריאות. חובה עלינו לקיים בהקדם דיון מעמיק באשר לאפשרויות העומדות בפנינו על כל ההשלכות הרלוונטיות. לעת עתה נראה נראה שיש קושי גדול לפתיחת העונה כמתוכנן. נפעל במטרה לגבש תמונה ברורה ככל הניתן כדי שהקבוצות וכלל הפעילים ידעו להערך בהתאם".
אל תפספס
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
ההתאחדות פנתה במקביל לזימון ישיבת ההנהלה למנהלת הליגות וביקשה לדעת מה עמדתה בנוגע לפתיחת העונה. במכתב ששיגר אתמול (ראשון) מנכ"ל מנהלת הליגות ניקולס לב למנכ"ל ההתאחדות רותם קמר, הוא הביע עמדה נחרצת כי ליגת העל והליגה הלאומית עליהן המנהלת אמונה, ייפתחו כמתוכנן בכפוף להוראות משרד הבריאות.
במנהלת לא חושבים שצריך לדון באפשרות של ביטול פתיחת העונה או דחייתה ובטוחים כי כל עיסוק בכך, אינו משרת את האינטרסים של הקבוצות. ההתאחדות תביא לדיון ההנהלה את עמדת המנהלת, למרות שיש בהתאחדות כאלה שטוענים שבדומה למתווה המסתמן בליגות החובבניות, גם הליגות המקצועניות צריכות להעלות את אופציית דחיית פתיחת העונה לפחות לאחרי החגים כדי לראות לאן כיצד מתפתח משבר הקורונה.
בתוך כך נערכים במנהלת להגרלת לוח המשחקים לליגת העל לעונה הבאה שתיערך מחר.


