בווידאו: שחקן אשדוד לשעבר דן ביטון כובש בבעיטה חופשית בלודוגורץ
מ.ס. אשדוד ממשיכה בהכנות לקראת העונה הבאה. הקבוצה מעיר הנמל מעוניינת לצרף שלושה זרים - בלם, קשר אחורי וחלוץ, כשאחד המועמדים לעמדת הקישור הוא חואן דומינגס הספרדי, שסיים את חוזהו בשטרום גראץ.
דומינגס, 30, גדל במחלקת הנוער של דפורטיבו לה קורוניה ורשם 158 הופעות במדי הקבוצה הבוגרת מ-2009 עד 2017, 84 מתוכן בלה ליגה. בפברואר 2019 חתם לשנה וחצי בשטרום גראץ, בשורותיה רשם העונה 28 משחקי ליגה וכבש ארבעה שערים.
אל תפספס
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
ההתלבטות העיקרית של אשדוד ביחס לספרדי היא שדומינגס נחשב לקשר מרכזי, ובמועדון עשויים להעדיף שחקן בעל אוריינטציה מעט הגנתית יותר בקישור.


