בווידאו: מכבי תל אביב מגיבה להפסדה הראשונה (והאחרון) העונה
משחק גמר גביע המדינה הערב (שני, 20:45, ספורט 5) יחתום את עונת 2019/2020. שתי קבוצות יעלו על כר הדשא, כבוד נשיא המדינה מר ראובן ריבלין יכבד אותנו בנוכחותו, ההמנון הלאומי, התקווה, יושר, צוות השיפוט יוציא את המשחק לדרך. בסיום, תהיה לנו מחזיקת גביע חדשה. מאושרת, נרגשת, ראויה. לכאורה, עוד גמר גביע קלאסי.
אלא שעונת 2019/2020 היא הכל מלבד שגרה. קשה עדיין לדעת אם זאת שעתנו הקשה או היפה, ייתכן שהיא גם וגם. ההישג הגדול ביותר של הכדורגל הישראלי הוא העובדה שהצלחנו להגיע לרגע הזה. כמעט כנגד כל הסיכויים. התעקשנו להבטיח שההכרעות יושגו על כר הדשא ככל הניתן, בלי חסדים, בלי סימני שאלה, כוכביות או ספקות. הצלחנו בכך, אין ספק. ועדיין, משהו משמעותי כל כך, מובן מאליו עד לעונה הנוכחית, ייחסר.
אל תפספס
יתרון (1) 30
13:30

מילאן

ורונה
(1+)
הנה סקירה קצרה והערכות למשחקי הסרייה א' שייערכו ביום ראשון, ה-28 בדצמבר 2025: מילאן - ורונה הרוסונרי מארחים בסן סירו ומחפשים להישאר במרוץ לאליפות מול קבוצה שבדרך כלל מתקשה מאוד במשחקי חוץ . פערי האיכות בקישור ובהתקפה של מילאן צפויים להפוך את זה למשחק חד-צדדי.
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה עדיין לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה כל איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך הדרך. ניצחון לאורחת
אתם, אוהדות ואוהדים יקרים. מי שממלאים את היציעים, מדרבנים את השחקנים, נותנים גוון ייחודי ומקורי למשחק, מעודדים, שרים, מחויבים ומחייבים. ניסינו למן הרגע בו חזרו השחקנים לכר הדשא לעשות כל שניתן כדי שגם אתם תחזרו למקומכם הטבעי, אבל הדבר לא הסתייע. הנסיבות לא אפשרו זאת ומצופה מכולכם להמשיך לנהוג באחריות ולהקפיד על הוראות משרד הבריאות, כדי שנוכל לחזור ולהתאחד גם ביציע. גמר הגביע לעונת 2019/2020 יהיה, לפיכך, הראשון בהיסטוריית הכדורגל שלנו ללא קהל. נקווה כי גם האחרון.
ועדיין, זהו גמר גביע המדינה, גבירותי ורבותי. המשחק המיוחד מכולם, שתמיד סיפק לספר דברי הימים של הכדורגל הישראלי רגעים שנשארו אתנו שנים רבות. אין לי ספק כי גם הפעם יצליחו הפועל באר שבע ומכבי פתח תקוה לרגש, לענג, לתת את כל מה שיש להן, ועוד קצת, בואכה המפגש עם נשיא המדינה והנפת הגביע.
בדבר אחד אין ספק - זה יהיה גמר גביע בלתי נשכח!
אורן חסון,
יו"ר ההתאחדות לכדורגל


