ירדן שועה חלוצה של מכבי חיפה עמד היום (רביעי) בפני ועדת משמעת פנימית. נציגי הקבוצה שנכחו בדיון הודיעו לשועה שהוא מואשם בשלושה סעיפי משמעת בעקבות הפרת הבידוד, כשאחד מהם הוא על התנהגות בלתי הולמת. בנוסף, באחד הסעיפים נכללה "התנהגות שפוגעת באורח החיים הספורטיבי", וזאת בשל הנוכחות של השחקן במסיבה.
אל תפספס
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
שועה, שהיה מלווה בנציגים מארגון השחקנים, הודה רק בהפרת הבידוד אך טען שאין מדובר במעשה שמצדיק את ההאשמות ביתר הסעיפים. בחיפה לא הודיעו על ההחלטה בתום ועדת המשמעת ובהמשך בערב או לכל המאוחר מחר, השחקן צפוי לקבל הודעה מה העונש שהוחלט להשית עליו.
כזכור, במנהלת הליגה קנסו את חיפה ב-30 אלף שקלים בשל הפרת הבידוד של שועה. אגב, במהלך הוועדה עלתה הטענה מדוע רק שועה עומד בפני ועדת משמעת, אם ידוע גם על שחקנים אחרים שהפרו בידוד. השחקן עצמו אמר שבעניין ההפרה הוא מודה בכך ויודע שפעל לא כשורה.
