בווידאו: התגובות אחרי התיקו מול בית"ר ירושלים
אם לא די בצרות של מכבי תל אביב בעקבות פרשת המין בה מעורבים לכאורה שניים משחקניה הבכירים - התברר היום (חמישי) כי קשר הקבוצה מתן חוזז ייעדר משני המשחקים הקרובים בפלייאוף העליון מול הפועל באר שבע ומול הפועל תל אביב בדרבי, בעקבות פציעתו במשחק האחרון של הקבוצה בטדי מול בית"ר ירושלים.
כזכור היה חוזז השחקן הבולט של מכבי תל אביב בתחילת הפלייאוף, ואף כבש שני שערים מול שתי החיפאיות, אבל במשחק האחרון בירושלים הוא מתח את השריר הארבע ראשי. מבדיקות שעבר מאז התגלה כי הוא ייעדר לפחות משני המשחקים הקרובים של הקבוצה בפלייאוף העליון.
אל תפספס
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
חדשות מעודדות בכל זאת ממכבי תל אביב צפויות להגיע מדן גלזר, כשכבר מרגיש הרבה יותר טוב עם הפציעה שבגללה לא שיחק מול בית"ר ירושלים, והוא ככל הנראה יחזור לשחק מול הפועל באר שבע במחזור הקרוב - אם כי עדיין לא בטוח שיפתח בהרכב כדי שלא לקחת יותר מדי סיכונים.


