בווידאו: מכבי תל אביב חוזרת לאימונים
לחץ גדול בהפועל באר שבע ובסביבת המועדון על המנכ"ל אסי רחמים לא לעזוב את תפקידו בתום העונה. הנאמן עורך הדין יצחק יונגר רוצה מאוד את רחמים במערכת כל זמן שהקבוצה לא תעבור לידיים אחרות וגם ראש העיר רוביק דנילוביץ' ביקש מהמנכ"ל המסור להישאר בתפקיד, אבל בשלב הזה נראה כי רחמים נחוש לסייע בכל מה שנדרש רק עד הקיץ, ולאחר מכן להמשיך למחוזות אחרים. "עוברת על המועדון תקופה קשה מאוד. אסי נותן לנו הרבה שקט וביטחון, הנוכחות שלו מאוד חשובה לכולם", אמרו בסוף השבוע מספר שחקנים שמייחלים לכך שרחמים לא יעזוב.
בסביבת הפועל באר שבע מעריכים כי דנילוביץ' מייעד לרחמים תפקיד ניהולי באחד האגפים בעירייה, אבל כאמור ראש העיר בעצמו לוחץ לכך שרחמים ימשיך בהפועל באר שבע, משום שהוא מבין את החשיבות של המועדון לעיר.
אל תפספס
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בהפועל באר שבע ימשיכו השבוע בשיחות עם שחקנים על קיצוץ בחוזים לעונה הבאה. יונגר כבר החל בסבב הפגישות עם חלק מהשחקנים ביום חמישי שעבר. שחקנים בקבוצה, שכבר הבינו מחבריהם שהבקשה לקיצוץ היא חד משמעית וכשנראה כי אפילו אוהדי הקבוצה תומכים בה, יבקשו כתנאי נגדי לקיצוץ, שחרור ללא תמורה או תמורת סכום נמוך, אם יקבלו בהמשך החוזה שלהם הצעות גבוהות יותר מקבוצות אחרות.
חלק מהשחקנים רוצה לקבל דבר מה בתמורה לקיצוץ, ולדעתם זה יהיה יותר מהוגן שאם תהיה להם הצעה מקבוצה אחרת, בארץ או בחו"ל, בשכר גבוה יותר, הפועל באר שבע לא תעמוד בדרכם, תשחרר אותם לדרכם ועל הדרך תשתחרר מחוזיהם. "אם כבר מקצצים בצורה כואבת, לפחות שיהיה משהו בתמורה", אמר אמש אחד משחקני הקבוצה. "זו לא בקשה גדולה מדי להשתחרר מהחוזה במידה שיהיו הצעות טובות יותר. זה בדיוק מה שהיה עם האסלביינק ואין סיבה ששחקנים אחרים לא יקבלו את זה. מבינים לגמרי שצריך לקצץ, אבל צריכים גם להבין מהצד השני שאם שחקן יכול לקבל סכומים גבוהים יותר במקום אחר, הוא יוכל לצאת לדרך".
