במנהלת הליגות ובהתאחדות לכדורגל לא שמחו לקרוא הבוקר את הפרסומים לפיהם ארגון הבריאות העולמי ממליץ לא לקיים משחקי כדורגל בינלאומיים עד סוף שנת 2021. מדובר אמנם בפרסומים בכלי תקשורת באירופה ועדיין לא בהודעה רשמית של הארגון, אבל כל פרסום מהסוג הזה או כמו זה שיצא אתמול בערב על החלטת ממשלת הולנד לא לקיים אירועים עד חודש ספטמבר ובתוכם הכדורגל, אינו משרת את האינטרס של שני הגופים המנהלים את הכדורגל אשר רוצים להחזיר קודם את שגרת האימונים ובהמשך את הליגות.
אל תפספס
רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול
"כל דבר שלילי לכדורגל, לא מסייע לנו במטרה להחזיר את הכדורגל לתפקוד רגיל", אמרו הבוקר בהתאחדות ובמנהלת. "בסופו של דבר איש לא רוצה לפגוע בבריאות השחקנים ומכאן שכל הלחצים שמופעלים הם לחצים מושכלים מלווים בתקווה שמשהו ישתנה גם באירופה. בכל מקרה ההמלצה של ארגון הבריאות העולמי מתייחסת למעבר בין מדינות והמטרה שלנו היא קודם כל לשחק את הליגה כאן ועל זה לא ניתנה בינתיים שום הנחיה לטוב או לרע. שקודם יחזירו את הליגות המקומיות ואחרי זה ידונו בטורנירים הבינלאומיים".