בווידאו: הספורטאים הישראלים מדגימים כיצד לעשות כושר בבידוד
נאמן הפועל באר שבע עורך הדין יצחק יונגר, שהודיע לשחקני הקבוצה על הוצאתם לחל"ת, החליט בסוף השבוע כי הוא ישאיר ברשות מי מהם שזכאי לכך בחוזהו, את הדירות והמכוניות השכורות בהן הם מחזיקים. על פי נוהל הוצאה לחל"ת, קיימת האפשרות להפקיע גם דירות ומכוניות שכורות מעובדים, אבל יונגר הבין שזה מהלך קיצוני מדי וכי בקבוצות אחרות בליגת העל לא עשו זאת, והחליט שלא לפעול בצורה דרמטית שכזו.
באשר לשחקנים הזרים אותם הוא לא יכול להוציא לחל"ת, החליט הנאמן כי יעביר להם משכורת בגובה של 9,990 שקל, הסכום אותו אמורים השחקנים לקבל מביטוח לאומי בתקופת החל"ת. למרות מהלך החל"ת אמר יונגר בסוף השבוע בשיחות סגורות כי הוא מעדיף עדיין ליישב את המחלוקת שיש לו עם שחקני הקבוצה ולהסתפק בקיצוץ של 50 אחוז כולל חודש יוני.
כזכור, חלק מהשחקנים המחזיקים בחוזיהם גם משכורות בחודש יוני ממשיכים לטעון כי הסיכום הראשוני שנעשה במשרדו של עורך הדין בשבוע שעבר לא התייחס לחודש יוני, אלא רק לחודשים מרץ, אפריל ומאי. יונגר, שממשיך לטעון מנגד כי ההסכם דיבר במפורש על סיום העונה ומבחינתו חודש יוני הוא חלק ממנה, אמר עוד במהלך סוף השבוע כי בסופו של דבר גם מיטש גולדהאר הלך למתווה של 50 אחוז קיצוץ ולכן הצעד שהוא נקט בו לא יוצא דופן בין הקבוצות הגדולות של הכדורגל הישראלי.
אל תפספס
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
יוסי אבוקסיס אמור להשיב היום לנאמן מה גובה הקיצוץ שהוא מוכן לקבל על עצמו כדי לא להיות בעצמו מוצא לחל"ת. כזכור אבוקסיס הסכים מראש לתכנית המקורית של אלונה ברקת בדבר קיצוץ של 30 אחוז בשכר עד סוף העונה הבאה והוא מסרב לקצץ 50 אחוז כפי שמבקש הנאמן כעת. כפי שפורסם כאן בשבוע שעבר, הנאמן גם צפוי לקבל קיצוץ של 40 אחוז מצד אבוקסיס מתוך התחשבות בכך שהוא הגיע להפועל באר שבע רק לפני כמה חודשים וכן מאחר שהוא צריך לעבוד ולהכין גם בימים האלה את הקבוצה לעונה הבאה מכל ההיבטים.
במקביל למהלכים מול הנאמן, ממשיכים שחקני הקבוצה להמתין לאלונה ברקת בתקווה שהיא תשנה את החלטתה, תקבל את הסכמתם לתכנית המקורית שלה ותשוב למועדון.


