בית"ר ירושלים הודיעה היום (רביעי) לרוב עובדי המנהלה, בעיקר במחלקות השיווק, הסחר והמדיה, כי הם יוצאים לחל"ת עד להודעה חדשה. בקבוצה מהבירה מקווים כי עד לחודש מאי תתבצע חזרה לשגרה, ואז גם יחזרו העובדים. מחלקת המדיה זכתה לשבחים רבים לאחרונה מכל שדרת הניהול והצעדים נעשו בצער גדול, העידו במועדון.
בקבוצה היו מרוצים מכך שהצליחו להשלים אתמול את חתימת כל השחקנים על הסכם הקיצוץ. לאורך כל יום שלישי נמשכו השיחות של יוסי בניון עם השחקנים ונציגיהם. למרות זאת, בבית"ר עדיין מעוניינים למכור את אנטואן קונטה ואנז' פרדי פלומן בקיץ, כאשר שחקן זר נוסף עשוי להימכר, אם תהיה הצעה אטרקטיבית.
אל תפספס
יתרון (2) 346
03:00

ממפיס גריזליס
(4.5+)

דטרויט פיסטונס
ממפיס בהתרסקות והכוכב שלה, ג'ה מוראנט, מאוכזב ואף הושעה השבוע. דטרויט אחרי שני ניצחונות והיא אמורה לנצל את המצב כדי לנצח
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
כרגע, נראה שבית"ר של העונה הבאה תבנה על סגל צעיר יחסית שיכלול גם את אביאל זרגרי, כמו גם את עוזיאל פרדו ורועי פדידה המושאלים. במקביל, תחפש הקבוצה ישראלים וזרים צעירים שיוכלו להתפתח יחד עם המועדון. איתמר ניצן ואופיר קריאף ימשיכו לעונה נוספת, כמו גם שלום אדרי.


