1. מיד לאחר ההודעה על ביטול האירוע ומיזם האוהדים אותו רצה להוציא לפועל, הרגיע מיד משה חוגג את השמועות והבהיר לכולם כי הוא אינו מתכוון לעזוב את בית"ר ירושלים. יחד עם זאת, חוגג גם אתמול (שני) חזר על כך שלא יוכל יותר להשקיע סכומים של 40 מיליון שקל בשנה וריאלית הוא יכול להביא מכיסו למועדון בכל שנה סכום של 15-10 מיליון שקל ולבנות קבוצה בתקציב שפוי.
לא בטוח שמדובר בהחלטה רעה עבור בית"ר ירושלים. בשנה וחצי שחוגג הבעלים הוא יצר בועה שאפילו הוא מצטער עליה. בועה של תקציב מנופח ויחסי ציבור שיצרו רף ציפיות לא ריאלי ולא מתאים לסיטואציה בה נמצאים מועדון וקבוצה שרק התחילו את שלבי הבנייה שלהם. בדיוק כפי שבמחלקת הנוער ייקח לחוגג כמה שנים בכדי לראות פירות, כך גם ברמת המועדון - ההכנסות, הסיטואציה הבעייתית עם טדי והנושא המקצועי, כל ניסיון אחר לקבל תוצאות מיידיות יביא לכישלון.
עכשיו השאלה היא כמה חוגג מוכן לחיות עם זה. עד היום הוא שידר "הכל או לא כלום". כרטיס לאירופה לא הלהיב אותו במיוחד, לנגד עיניו הוא ראה רק מקום ראשון ואליפות. כעת הוא יצטרך להשלים עם סיטואציה אחרת, כזאת שהוא לא יכול לשאוף ולדבר על ציפיות לאליפות, אלא קבוצה צנועה בתקציב סביב ה-45 מיליון שקל שהשאיפה שלה צריכה להיות בכל שנה לנסות ולהשיג כרטיס לאירופה. עד עכשיו חוגג שידר "הכל או לא כלום", כעת יש לו צ'אנס לקחת צעד אחורה ולנהל מועדון בתקציב שפוי ובצורה ובריאה לאורך שנים. אם יגלה יציבות, גם מיזם אוהדים חכם יוכל להצליח במהלך השנים הבאות.
אל תפספס
2. ואם יש משהו טוב בכל הסיפור הזה הוא שרף הציפיות סביב בית"ר מתחיל לחזור לפרופורציות. פתאום כולם מסתכלים על המקום השלישי והכרטיס לאירופה כמשהו משמעותי. במועדון אפילו הזכירו אתמול כי כל סיבוב שעוברים באירופה שווה מיליון שקל. בית"ר חוזרת אחורה לעמדת האנדרדוג ולא בטוח שזה רע, רק שחוגג צריך לרצות את זה באמת.
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(8.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין
רגיל (6) 277
22:00

ראיו ואייקאנו

חטאפה
ראיו ואיקאנו מגיעה לאחר רצף של שבעה משחקים ללא ניצחון, היא תארח את חטאפה שנמצאת ברצף של שלושה הפסדים. הפער בטבלה בין השתיים עומד על 2 נקודות בלבד, התחושה שלי שמדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (6) 358
21:45

אטאלנטה

רומא
רומא יציבה יותר העונה, אבל אטאלנטה בבית היא תמיד מוקש. זה מרגיש כמו משחק שיתחלק בין השתיים.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל מוליכת הטבלה. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי של שלושה הפסדים רצופים. האיכות והכושר בין הקבוצות ברורים ונראה שאסטון וילה קיבלה יריבה נוחה על מנת לחזור למסלול הניצחונות
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
3. וכן, יש גם קבוצת כדורגל, כזאת שבשבוע הבא צריכה לשחק שני משחקים נגד אשדוד ומכבי פתח תקוה, לשמור על המקום השלישי ולקוות לעלות לחצי גמר הגביע. הצוות המקצועי מנסה לבודד את השחקנים מכל רעשי הרקע אך לא ברור האם וכמה זה ישפיע. בשורה התחתונה זאת הקריירה של כל אחד ואחד, ודווקא עתיד כלכלי לא ברור גורם לכולם לתת יותר בכדי להיות מוכנים לכל אפשרות בקיץ.
חשוב לציין, עם השחקנים החתומים כרגע בבית"ר לעונה הבאה, איך שחוגג לא יסובב את זה, הוא צריך להביא לפחות 20 מיליון שקל. כדי לחזק את הקבוצה יצטרכו עוד כמה מיליונים. היות וכרגע אין כוונה לשלם את הסכומים האלה, יצטרכו בבית"ר להכין תוכנית כלכלית לקיץ, שעשויה גם לכלול את מכירת ליוואי גארסיה. בסיכומו של עניין, בית"ר ירושלים מתחילה היום תקופה כלכלית צנועה יותר, אלא אם מישהו יחליט אחרת.


