אחרי שני הפסדים רצופים, בית"ר ירושלים תארח מחר את מכבי חיפה (שני, 20:15, ספורט 5) למשחק שינעל את המחזור ה-23 בליגת העל. הקבוצה מהבירה תציג את אלירן עטר וחנן ממן שהצטרפו בשבוע שעבר ותנסה להשיג נקמה ספורטיבית בירוקים, שניצחו 1:3 בסיבוב הראשון.
לעומת עטר וממן שיכללו בסגל ואולי יפתחו, דן איינבינדר פצוע ולא ישחק. הקשר נפתע בתחילת המשחק נגד הפועל כפר סבא, סובל מכאבים בברך וייבדק. במועדון חוששים שנגרם לו נזק ברצועה הצולבת האחורית, מה שעשוי לגרום להיעדרותו בתקופה הקרובה. יחד עם זאת, בבית"ר היו מעודדים מכך שאיינבינדר ערך אתמול אימון חלקי.
ההתאחדות הודיעה שתעמיד את בית"ר לדין על זריקת שתי כוסות פלסטיק מיציע אוהדי הקבוצה במשחק מול כפר סבא.
עוד בוואלה! ספורט
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
המאמן רוני לוי אמר היום במסע"ת לקראת המשחק: "השבוע שעבר היה מאוד מאכזב, קלקלנו לעצמנו חודשיים וחצי נהדרים. גם נגד בני יהודה וגם נגד כפר סבא הלכנו אחורה במקום להגדיל את התוצאה. אולי זה משהו בראש. אנחנו שואפים כל הזמן לשלוט ולהיות דומיננטיים, בטח לכבוש עוד שערים".
לוי נשאל על אלירן עטר, ששיחק תחתיו גם במכבי חיפה: "יש לי את הדרישות המקצועיות מהשחקנים ולפעמים לוקח זמן עד שהם מתחברים ועושים מה שאני דורש. עם אלירן זה התחיל קצת קשה במכבי חיפה, אבל אחרי החודש הראשון זה הלך מצוין. זכינו ביחד בגביע וזה מה שאני זוכר".
המאמן התייחס גם לאנטואן קונטה, איתו יוסי בניון מערך אתמול שיחה קשה: "הוא חרג וספג אדום מיותר, אבל אני חושב שהחמירו אותו. הוא מתנהל נהדר, בחור מקסים. מדי פעם הוא טועה כמו כל שחקן, אבל לא צריך לתלות ולהרוג אותו. אני הראשון להעמיד שחקנים במקום, טיפלנו בזה כמו שטיפלנו ובזה זה נגמר".


