הפועל חדרה ממשיכה לשעוט במעלה הטבלה והערב (שבת) רשמה את ניצחונה השלישי ברציפות, הפעם 0:2 על הפועל כפר סבא. כשנותרו שלושה מחזורים לסיום העונה הסדירה, הקבוצה של שרון מימר במקום החמישי עם 34 נקודות - אחת יותר מהכמות בכל העונה הסדירה בעונה שעברה.
מימר אמר בסיום: "זו תקופה טובה, עם אנרגיות טובות, רק שימשיך ככה. היה משחק שקול עוד לפני הכרטיס האדום של הפועל כפר סבא, אבל אין ספק שהוא עזר. אנחנו רוצים פלייאוף עליון, אנחנו נלחמים עליו ואנחנו מאמינים בעצמנו. יש פה קבוצה רעבה שרוצה להצליח ועכשיו יש לנו שלושה משחקים לשמור על המקום שלנו". 
מה שהעיב מעט על שמחת הניצחון הייתה התגובה של לוסיו לחילוף שלו. הברזילאי הוחלף בדקה ה-58, זעם וירד לחדר ההלבשה. בחדרה החליטו שהחלוץ הברזילאי יעמוד לוועדת משמעת.
המשחק היה שקול עד הדקה ה-38, אז בן רייכרט ספג כרטיס צהוב שני אחרי עבירה בחלק המגרש של הפועל חדרה, כשאין כל סכנה. הקשר ביצע עוד לפני כן שתי עבירות פרועות והמאמן המפסיד אופיר חיים אמר בחצי חיוך בסיום: "כשבן בא לפה הבנתי שהוא השתנה בקטע הזה, אבל כנראה שעדיין לא מספיק. הוא ילמד מזה".
חיים הוסיף: "הרגשתי את הקבוצה טוב בתחילת המשחק, אבל הכרטיס האדום טרף את כל הקלפים. אני מאוכזב מאוד, רצינו לסיים שבוע חלומי וההפסד הזה הרס אותו. יכול שהייתי צריך לעשות רענון, אולי שלושה משחקים בשבוע זה גדול על חלק מהשחקנים. הקבוצות בתחתית הפסידו? זה עוד יותר מאכזב אותי כי יכולנו לפתוח מהן פער. בניגוד לתמיד, היום אני מסתכל על חצי הכוס הריקה".
עוד בליגת העל
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



