מרבית שחקני הפועל באר שבע קיבלו אתמול (שני) יום מנוחה שהיה גם היום החופשי הראשון של יוסי אבוקסיס מאז מינויו לתפקיד מאמן הקבוצה ביום רביעי שעבר. היום יפתחו במועדון בהכנות למשחק שמינית גמר גביע המדינה מחרתיים מול מכבי נתניה וסביב הקבוצה יש לחץ גדול בשל החשש להיות מהדחה, בדיוק נגד אותה יריבה ובאותו סיבוב כמו בעונה שעברה.
בקבוצה מקווים שארנסטוס שטקוס, לואי טהא וניב זריהן יהיו כשירים לפתוח בהרכב. השלושה לא שיחקו בהפסד להפועל רעננה ביום שבת, אך במצבם יש שיפור גדול. אם יהיו כשירים לפתוח, הם צפויים לקבל את האשראי מאבוקסיס.
מי שייעדרו מהמשחק מחרתיים הם מיגל ויטור ובן ביטון שסוחבים כרטיסים צהובים. עמית ביטון ימשיך לפתוח במרכז ההגנה ואור דדיה אמור לשוב לעמדת המגן הימני אחרי שהפך לשחקן הרכב בשבועות שקדמו להגעת אבוקסיס.
עוד בליגת העל
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
יתרון (3) 324
22:30

גוואדלאחרה
(3+)

ברצלונה
המארחת מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד כשהיא מועמדת לרדת לליגה הרביעית. ברצלונה, גם בהרכב שלישי שלה, צריכה להביס כאן ביותר משלושה שערים


