בהפועל באר שבע קיבלו היום (ראשון) את תוצאות הבדיקה שעבר פאוליניו ומהן עולה שהוא לא סובל מקרע ברצועות הברך. שחקן ההתקפה הברזילאי שהצטרף רשמית בשבוע שעבר, נפצע באימון ביום רביעי ועבר בדיקת MRI. במועדון חששו שמדובר בקרע שיגרום לו היעדרות בת לפחות חצי השנה, אבל החשש הזה הוסר.
פאוליניו מתאמן עם הפועל באר שבע כבר תקופה בלתי מבוטלת, אבל עבר אליה רשמית רק כשחלון ההעברות בישראל נפתח, ב-7 בינואר. התכנון היה שהוא יכלל בסגל למשחק אתמול נגד הפועל רעננה (הפסד 2:1), אבל הפציעה טרפה את הקלפים. הברזילאי ימשיך את הטיפול עם הצוות הרפואי של המועדון.
בבאר שבע שמו את ההפסד להפועל רעננה בצד וכבר החלו בהכנות למשחק הגביע נגד מכבי נתניה ביום חמישי. במועדון ממקדים מאמצים בעבודה המנטלית ומנסים לעודד את השחקנים אחרי שורת התוצאות הלא טובות בליגה.
עוד בליגת העל
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


