בווידאו: כריסטיאנו רונאלדו בטקס של גלוב סוקר
ברחבי אירופה הוא לא הפסיק לכבוש. כמעט בכל קבוצה שאליה הגיע, הוא הפך מיד לאהוב הקהל. אבל במכבי חיפה? חמישה משחקים, אפס שערים וכרטיס אדום אחד, כבר במחזור השני, שהוביל להרחקה משני משחקים נוספים. זה פחות או יותר החותם שהותיר מוחמדו אידריסו, עת שיחק במכבי חיפה אי שם בשנת 2014.
נראה שהתקופה אצל הירוקים הייתה האות לתחילת הירידה בקריירה הארוכה של החלוץ בן ה-39. מאז הוא עבר בשקנדיה במקדוניה (גם כן חמש הופעות בלבד) ובליגות הנמוכות בגרמניה ובאוסטריה, כשהיעד האחרון שלו היה DSV לאובן, מהליגה האוסטרית הרביעית. אלא שלפני מספר שבועות, נראה שהקריירה של הקמרוני הגיעה לסיומה, בדרך עצובה למדי, אחרי שנעצר על ידי השלטונות באוסטריה שטענו שאשרת העבודה שלו הגיעה לסיומה. בעקבות זאת הוא נעצר, ונכלא במתקן כליאה למשך 11 ימים. מיד עם שחרורו, הוא עזב את המדינה לטובת גרמניה.
"רק הדרכון שלי פג, למרות שהיה ברשותי דרכון חדש ואת כל המסמכים הדרושים, אף אחד לא רצה לראות אותם בכלל", אמר אידריסו עם שחרורו ממתקן הכליאה. "לאף אדם לא מגיע יחס כזה, בטח לא במדינה כמו אוסטריה. לא הפרתי שום חוק ולא פגעתי באף אחד. מה שקרה מעציב אותי מאוד וכואב לי. התרתי את החוזה שלי בקבוצה מיד עם השחרור ועזבתי את המדינה. לעולם לא אחזור לאוסטריה שוב".
ומה עכשיו? החלוץ בן ה-39 עבר להתגורר עם חבר קרוב בפרנקפורט, שם הוא מתכנן למצוא עבודה ואולי אפילו לחזור למגרשים. "הייתי שמח להצטרף למחלקות הצעירות בפרנקפורט. בנוסף, אני חושב שאני יכול עוד לשחק כדורגל, בטח בליגה הרביעית או החמישית בגרמניה".
אל תפספס
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


