מאמן מ.ס אשדוד רוני אוואט יעבור טיפול נוסף בקרוב שאמור לשפר את מצבו ולהפחית בצורה משמעותית את הצורך בטיפול תרופתי לליבו. אוואט אמר אמש (רביעי) בתום התיקו 0:0 עם הפועל תל אביב כשהוא מעט נרגש: "יש לי עוד קרב אחד לעבור כדי לנצח במלחמה".
בנוגע למשחק אמש, באשדוד שמחו על כך שהקבוצה שמרה על רשת נקייה בפעם השנייה בלבד העונה. אבל בנוגע לצורת המשחק בחלק הקדמי טענו בקבוצה שהשחקנים היו עייפים פיזית אבל גם מנטלית אחרי האכזבה שבהפסד להפועל באר שבע בגביע המדינה. לקראת המשחק הקרוב יחזרו לסגל רועי גורדנה ושגיב יחזקאל שהיו מוצהבים אתמול ולא היו בסגל.
אל תפספס
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


