בווידאו: התגובות לאחר המשחק האחרון של מכבי חיפה מול מ.ס. אשדוד
ירדן שועה דורש לעזוב מיידית את מכבי חיפה. נציג מטעמו של החלוץ הצעיר צפוי לנהל שיחה עם ראשי המועדון ביממה הקרובה, בדרישה לעזוב כבר בחלון ההעברות שייפתח מחדש בינואר. שועה מרגיש כבר תקופה ארוכה שהוא ומרקו בלבול לא רואים עין בעין, ושפעמים רבות המאמן מעניש אותו בעוד ששחקנים אחרים זוכים להקלות. לטענתו, תקריות בין שחקנים אחרים עברו בצורה שקטה בעוד ששועה על כל תקרית זוכה לריקושטים ולעונשים כבדים . בנוסף, שועה לא הבין מדוע אינו זוכה לקרדיט מקצועי ומוצא עצמו בספסל פעם אחר פעם, וכעת הוא כבר לא מוכן להישאר ומבקש לעזוב. לאחר התקרית האחרונה באימון לקראת הפועל באר שבע, בעטיה הוצא מהסגל, אמר החלוץ: "נמאס לי, אני לא רוצה להישאר פה".
מנגד, במכבי חיפה טוענים להתנהגות סוררת שחוזרת על עצמה מצד השחקן ולכך שבלבול קיבל את ההחלטות אך ורק על בסיס מקצועי. כזכור, שועה נרכש על ידי מכבי חיפה בינואר 2019 תמורת כ-1.4 מיליון יורו כרכש היקר בתולדות המועדון, וכעת הבעלים יעקב שחר שהתנגד נחרצות בתקופה האחרונה לשמוע על עזיבה של הכישרון המבטיח, יצטרך להחליט האם הוא משחרר אותו. בכל מקרה, השחרור יהיה כרוך בסכום העברה גבוה במיוחד.
אנשי עסקים המקורבים לבית"ר ירושלים הביעו נכונות לתרום כסף כדי להביא את שועה לקבוצה של רוני לוי. הם אף שלחו מסרים שאם יינתן אור ירוק למהלך, הם יבהירו לחוגג שהם עומדים מאחוריו כדי להגיש הצעה רשמית למכבי חיפה כדי לרכוש את החלוץ בן ה-20 שהבקיע שער אחד העונה וסך הכול ארבעה בליגה במדים הירוקים.
אל תפספס
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.


