וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

במשחקו ה-1,500 בקריירה: רוג'ר פדרר דרס בסיבוב הראשון בבאזל

השווייצרי (3 בעולם) הביס 2:6, 1:6 את פיטר גוז'ובצ'יק (112 בעולם) תוך 53 דקות בלבד, כשהוא מנסה לזכות בפעם העשירית בקריירה בטורניר בעיר הולדתו

הטניסאי השווייצרי רוג'ר פדרר. רויטרס
התחלה טובה. פדרר/רויטרס

במשחקו ה-1,500 בקריירה, רוג'ר פדרר השלים היום (שני) ניצחון קליל בסיבוב הראשון של טורניר באזל האהוב עליו, כשגבר 2:6, 1:6 על פיטר גוז'ובצ'יק הגרמני (112 בעולם) תוך 53 דקות בלבד. פדרר, מדורג 3 בעולם, השלים משחק קליל עם 12 אייסים, ניצחון ב-82 אחוז מהנקודות על ההגשה הראשונה שלו ו-5 מ-10 באפשרויות שבירה.

אחרי הניצחון הערב, המאזן של פדרר בקריירה הוא 1,232 ניצחונות מול 268 הפסדים. השוויצרי ינסה להשיג את התואר העשירי בעיר הולדתו, בטורניר מסבב ה-ATP 500 (סך פרסים 2.2 מיליון יורו). בסיבובים הבאים הוא עשוי לפגוש את סטן ואוורינקה בדרבי מקומי, כמו גם את סטפנוס ציציפאס. עוד בטורניר משתתף גם אלכסנדר זברב.

  • רוג'ר פדרר

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully