עיקרי הדברים
- מצבו של עומר אצילי הפצוע מסתבך: יחזור בעוד חודשיים בתסריט האופטימי
- מכבי תל אביב מנסה להימנע מניתוח שעלול להשבית אותו עד תחילת 2020
- השחקן מעיד על תחושה טובה יותר ומקווה שהליך השיקום קצר המועד יספיק
מכבי תל אביב ועומר אצילי נכנסו להליך שיקום שעשוי לקחת חודשיים בטרם ינסה הקשר לחזור לשחק. אצילי עבר לפני חודשיים וחצי ניתוח בקע שהיה גם אמור להקל על הכאבים שיש לו בגיד המפשעה. הניתוח פתר את עניין הבקע ושרירי הבטן התחתונים, אך טרם השפיע על הכאבים שיש לאצילי במפשעה.
הערכת הרופאה שניתחה את אצילי בגרמניה מדברת על כך שניתוח הבקע יקל בעתיד הקרוב גם על הכאבים במפשעה. לשם כך מתכוונים במכבי תל אביב להעמיד לטובת אצילי פרק זמן מקסימלי של חודשיים לשיקום בלי ניתוח נוסף בגיד המפשעה.
אם אצילי ירגיש שיפור גדול במצבו ויוכל להתאמן בצורה מלאה, הוא עשוי לשוב כאמור לשחק בפרק זמן של עד חודשיים מעכשיו. במידה שהכאבים לא יפחתו ויימשכו, עשוי אצילי בכל זאת לעבור ניתוח בגיד המפשעה שעשוי להזכיר את מה שאורוש ניקוליץ' עבר. במקרה כזה חזרתו למגרשים תהיה רק בתחילת 2020. אצילי טוען שהוא מרגיש טוב יותר בימים האחרונים והוא מביע תקווה זהירה שהליך השיקום יספיק לו כדי לחזור לשחק.
אל תפספס
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


