עיקרי הדברים
- בהפועל באר שבע מרוצים מהתיקו אצל נורשפינג: "נהיה חייבים לנצל את שער החוץ"
- בנוסף, בקבוצה מרוצים מ"האופי החדש והעוצמתי" שמציגים השחקנים
- אחרי עוד הופעה טובה: מעמדו של עמית ביטון מתחזק
הפועל באר שבע תחזור היום (שישי) לישראל אחרי ה-1:1 אצל נורשפינג, שנתן הרבה תקווה להמשך. השחקנים יצאו במהלך הלילה לטיסה משבדיה להולנד ואחרי המתנה בשדה התעופה באמסטרדם הם ימשיכו בטיסה לישראל.
בבאר שבע מרוצים מאוד מהתוצאה אמש ובטוחים כי ניתן וצריך לעבור את השבדים בחמישי הבא בטרנר. "זו רק תוצאת מחצית, אבל התוצאה טובה לנו", אמרו אמש במועדון. "בבאר שבע זה יהיה סיפור שונה ואחרי שהשגנו תיקו עם שער חוץ נהיה חייבים לנצל את זה לטובתנו".
בבאר שבע מעודדים מהעובדה שאמש בנורשפינג כמו נגד לאצ'י בסיבוב המוקדמות הראשון באלבניה ובאלמטי בסיבוב השני בקזחסטן, חזרה הקבוצה מפיגור. "שלוש פעמים חזרנו מפיגור באירופה הקיץ, וזה מראה על עוצמות. זה מראה על האופי החזק והחדש שיש במועדון. הקבוצה לא התפרקה וידעה לסיים בתיקו באיצטדיונים מאוד ביתיים".
בבאר שבע החליטו לא לסכן את מיגל ויטור ולפתוח עם עמית ביטון במרכז ההגנה. הבלם שיצא להשאלות, הפך הקיץ לבלם מן המניין במועדון ואחרי מכירתו של חאתם עבד אלחמיד לא הובא בינתיים בלם במקומו, כך שביטון הפך לבלם שלישי בקבוצה.
אל תפספס
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן