יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
הפועל באר שבע סיימה הערב (חמישי) ב-1:1 מול נורשפינג השבדית בחוץ במשחק הראשון של סיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית. מאיק סמה כבש לזכות המארחת בדקה ה-51, אבל נגיחה יפה של עדן שמיר כעבור ארבע דקות סידרה לאדומים תוצאה טובה לקראת הגומלין בישראל בחמישי הבא.
ברק בכר אמר אחרי המשחק: "היה משחק מאוד קשה. נורשפינג קבוצה פיזית ועוצמתית ובמהלך רוב המשחק הצלחנו לנטרל אותם ולצאת להתקפות מעבר כמו שרצינו. הצלחנו ללחוץ גם בדקות מסוימות ולהגיע לכמה מצבים מסוכנים. ברור שהיה לנו גם מזל כי הרבה כדורים שרקו ליד השער שלנו בגלל הגובה והעוצמה שלהם. בסך הכול זו תוצאה טובה. ראינו שהיא קבוצה מצוינת ומאומנת בכושר טוב".
לקראת הגומלין אמר המאמן: "אנחנו צריכים לשחק את המשחק שלנו. אנחנו לא נבוא לשחק על 0:0 רק כדי לעלות, נבוא לנצח, בטח לעיני הקהל שלנו. כמובן שנצטרך לעשות את זה באחריות כי נורשיפנג קבוצה מסוכנת מאוד". בכר נשאל מה הנקודות החיוביות מהמשחק ואמר: "כולם נתנו מעצמם 100%, הסתגלו מהר לדשא הסינטטי וזה לא מובן מאליו ופשוט. גם אחרי השער שספגנו לא נשברנו וזה מעודד, הצלחנו להשוות במגרש קשה. הגענו למצבים והיו גם דקות של כדורגל טוב, אבל יש עוד הרבה מה לשפר".